Preporučena ruta
Porto-Vecchio
Izravno putovanje do Toulon trajekt
Toulon
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Porto-Vecchio
Putovanje trajekt za Marseille
Marseille
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Toulon
Toulon
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Porto-Vecchio do Toulon?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Porto-Vecchio - Toulon? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Porto-Vecchio do Toulon zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Porto-Vecchio do Toulon može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Porto-Vecchio do Toulon bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su La Meridionale, Corsica Linea ili Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Porto-Vecchio Toulon prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Porto-Vecchio i Toulon, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Porto-Vecchio - Toulon

Polazna luka
Porto-Vecchio
Francuska
Korzika
Luka dolaska
Toulon
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Udaljenost
324 km
Trajektne tvrtke
La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
9 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Porto-Vecchio Toulon: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Porto-Vecchio do Toulon pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 409 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Porto-Vecchio Toulon je 103 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Porto-Vecchio do Toulon je 16 sati 36 min. Najsporijim trajektima trebat će 23 sati da stignu do Toulon, dok će najbrži brodovi stići u Toulon za 12 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Porto-Vecchio u 12:00. Posljednji brod za Toulon napušta luku Porto-Vecchio u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Porto-Vecchio Toulon
103 €
Raspon cijena trajekta Porto-Vecchio Toulon (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 409 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Porto-Vecchio Toulon
16 sati 36 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Toulon
12:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Toulon
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Toulon
05:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Toulon
12:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Porto-Vecchio i Toulon?

Ako želite putovati između Porto-Vecchio i Toulon trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Toulon
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porto-Vecchio-Toulon i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Porto-Vecchio i Toulon. Corsica Ferries ima 5 prelazaka tjedno u Toulon iz Porto-Vecchio, a vrijeme putovanja je 9 sati 30 min. Više informacija o Corsica Ferries
9 sati 30 min
5 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Porto-Vecchio? Gdje brodovi stižu u Toulon?

Polazna luka u Porto-Vecchio

Trajekti Corsica Ferries polaze za Toulon iz sljedećih luka Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartica

Luka dolaska u Toulon

Brodovi Corsica Ferries stižu u Toulon iz sljedećih luka:

Toulon - Gare Maritime Car Ferry
Kartica

Prema stanici

Ako u Toulon stižete trajektom i želite doći do željezničke stanice, imate nekoliko mogućnosti prijevoza.

Javnim prijevozom: Možete uzeti autobusnu liniju 3 mreže Mistral koja povezuje luku s kolodvorom. Putovanje traje oko 15 minuta, a karta košta oko 1,50 eura.

Taksijem: Dostupni su i taksiji koje možete lako pronaći na izlazu iz luke. Putovanje do kolodvora traje oko 10 minuta i košta oko 10 eura.

Do aerodroma

Da biste došli do zračne luke s trajektnog terminala, ovdje su vam dostupne različite opcije.

Javnim prijevozom: Prvo morate doći do stanice SNCF i autobusnog kolodvora, zatim sjesti na autobusnu liniju broj 102 do zračne luke Toulon-Hyères. Treba vam najmanje 45 minuta.

Taksijem: Također možete uzeti taksi od luke do zračne luke. Putovanje traje oko 20 minuta i košta oko 35 eura.

Prema centru grada

Da biste došli do centra grada s trajekta, imate nekoliko mogućnosti prijevoza.

Javnim prijevozom: Autobusna linija 3 mreže Mistral omogućuje vam da iz luke stignete do centra grada. Putovanje traje oko 20 minuta, a karta košta oko 1,50 eura.

Taksijem: Taksi je dostupan na izlazu iz luke da vas odveze do centra grada. Putovanje traje oko 15 minuta i košta oko 15 eura.

Automobilom: Ako ste putovali trajektom bez automobila, možete iznajmiti automobil u jednoj od agencija za iznajmljivanje u blizini luke. Omogućite oko 20 minuta da stignete do centra grada, ovisno o prometu.

Ostali alternativni prijelazi između Porto-Vecchio i Toulon
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Porto-Vecchio do Toulon, trebat će vam najmanje 9 sati 30 min da prijeđete 324 km između Porto-Vecchio i Toulon.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Porto-Vecchio i Toulon) i trajektnoj tvrtki (Corsica Ferries). Trenutno postoji 5 prelazaka tjedno između Porto-Vecchio i Toulon.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Porto-Vecchio i Toulon: Corsica Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude La Meridionale, Corsica Linea, Corsica Ferries.

Za vožnju brodom od Porto-Vecchio do Toulon možete pronaći cijene između 23 € za najnižu i 409 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 103 €.

Prvi brod polazi u 12:00 za Toulon iz luke Porto-Vecchio.

Posljednji brod za Toulon obično isplovljava u 20:00 iz luke Porto-Vecchio.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska