Porto-Vecchio
Izravno putovanje do Golfo Aranci trajekt
Golfo Aranci
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Porto-Vecchio do Golfo Aranci?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Porto-Vecchio - Golfo Aranci? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Porto-Vecchio do Golfo Aranci zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Porto-Vecchio do Golfo Aranci može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Porto-Vecchio do Golfo Aranci bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Porto-Vecchio Golfo Aranci prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Porto-Vecchio i Golfo Aranci, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Porto-Vecchio - Golfo Aranci

Polazna luka
Porto-Vecchio
Francuska
Korzika
Luka dolaska
Golfo Aranci
Italija
Sardinija
Udaljenost
71 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Porto-Vecchio i Golfo Aranci?

Ako želite putovati između Porto-Vecchio i Golfo Aranci trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Porto-Vecchio Golfo Aranci
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porto-Vecchio-Golfo Aranci i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Porto-Vecchio i Golfo Aranci. Corsica Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Golfo Aranci iz Porto-Vecchio, a vrijeme putovanja je 3 sati 20 min. Više informacija o Corsica Ferries
3 sati 20 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Porto-Vecchio? Gdje brodovi stižu u Golfo Aranci?

Polazna luka u Porto-Vecchio

Trajekti Corsica Ferries polaze za Golfo Aranci iz sljedećih luka Porto-Vecchio:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartica

Luka dolaska u Golfo Aranci

Brodovi Corsica Ferries stižu u Golfo Aranci iz sljedećih luka:

Golfo Aranci
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska