Porto Torres
Izravno putovanje do Porto-Vecchio trajekt
Porto-Vecchio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Porto Torres do Porto-Vecchio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Porto Torres - Porto-Vecchio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Porto Torres do Porto-Vecchio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Porto Torres do Porto-Vecchio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Porto Torres do Porto-Vecchio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries ili Grimaldi Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Porto Torres Porto-Vecchio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Porto Torres i Porto-Vecchio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Porto Torres - Porto-Vecchio

Polazna luka
Porto Torres
Italija
Sardinija
Luka dolaska
Porto-Vecchio
Francuska
Korzika
Udaljenost
111 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries, Grimaldi Lines
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Porto Torres Porto-Vecchio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Porto Torres do Porto-Vecchio pronaći ćete karte između 19 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 89 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Porto Torres Porto-Vecchio je 51 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Porto Torres do Porto-Vecchio je 6 sati 5 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati da stignu do Porto-Vecchio, dok će najbrži brodovi stići u Porto-Vecchio za 5 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Porto Torres u 06:00. Posljednji brod za Porto-Vecchio napušta luku Porto Torres u 07:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Porto Torres Porto-Vecchio
51 €
Raspon cijena trajekta Porto Torres Porto-Vecchio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
19 € - 89 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Porto Torres Porto-Vecchio
6 sati 5 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Porto-Vecchio
06:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Porto-Vecchio
07:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Porto-Vecchio
12:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Porto-Vecchio
13:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Porto Torres i Porto-Vecchio?

Ako želite putovati između Porto Torres i Porto-Vecchio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Porto Torres Porto-Vecchio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Porto Torres-Porto-Vecchio i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Porto Torres i Porto-Vecchio. Corsica Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Porto-Vecchio iz Porto Torres, a vrijeme putovanja je 3 sati 30 min. Više informacija o Corsica Ferries
3 sati 30 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Porto Torres? Gdje brodovi stižu u Porto-Vecchio?

Polazna luka u Porto Torres

Trajekti Corsica Ferries polaze za Porto-Vecchio iz sljedećih luka Porto Torres:

Porto Torres
Kartica

Luka dolaska u Porto-Vecchio

Brodovi Corsica Ferries stižu u Porto-Vecchio iz sljedećih luka:

Porto-Vecchio - Gare Maritime
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska