Ponza
Izravno putovanje do Terracina trajekt
Terracina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ponza do Terracina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ponza - Terracina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ponza do Terracina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ponza do Terracina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ponza do Terracina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ponza Terracina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ponza i Terracina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ponza - Terracina

Polazna luka
Ponza
Italija
Ponzanski otoci
Luka dolaska
Terracina
Italija
Latium
Udaljenost
50 km
Trajektne tvrtke
NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Ponza Terracina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Ponza do Terracina pronaći ćete karte između 28 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 32 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Ponza Terracina je 30 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Ponza do Terracina je 1 sati 15 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Terracina, dok će najbrži brodovi stići u Terracina za 1 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Ponza u 10:15. Posljednji brod za Terracina napušta luku Ponza u 18:40.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Ponza Terracina
30 €
Raspon cijena trajekta Ponza Terracina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
28 € - 32 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Ponza Terracina
1 sati 15 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Terracina
10:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Terracina
18:40
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Terracina
11:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Terracina
19:55

Zašto ići trajektom iz Ponza u Terracina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ponza do Terracina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Terracina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ponza-Terracina idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Ponza do Terracina, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Ponza Terracina potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Terracina ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Uzmite neograničen broj vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Na trajekt Ponza Terracina nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Terracina. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ponza i Terracina?

Ako želite putovati između Ponza i Terracina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

NLG - Navigazione Libera del Golfo Ponza Terracina
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Navigazione Libera del Golfo (NLG) osnovana je 1950. godine sa sjedištem u Napulju, Italija. Tvrtka nudi trajektne prijelaze u Napuljskom zaljevu i Sardiniji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ponza-Terracina i rezervirati kartu za NLG - Navigazione Libera del Golfo između Ponza i Terracina. NLG - Navigazione Libera del Golfo ima 7 prelazaka tjedno u Terracina iz Ponza, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o NLG - Navigazione Libera del Golfo
50 min
7 prelazaka tjedno
Laziomar Ponza Terracina
Laziomar
Tvrtka Laziomar osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Ponza i Terracina. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ponza-Terracina i rezervirati kartu za Laziomar između Ponza i Terracina. Laziomar ima 14 prelazaka tjedno u Terracina iz Ponza, a vrijeme putovanja je 2 sati 40 min. Više informacija o Laziomar
2 sati 40 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Ponza? Gdje brodovi stižu u Terracina?

Polazna luka u Ponza

Trajekti NLG - Navigazione Libera del Golfo ili Laziomar polaze za Terracina iz sljedećih luka Ponza:

Ponza
Kartica

Luka dolaska u Terracina

Brodovi Laziomar ili NLG - Navigazione Libera del Golfo stižu u Terracina iz sljedećih luka:

Terracine
Kartica
Terracina
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ponza do Terracina, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 50 km između Ponza i Terracina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ponza i Terracina) i trajektnoj tvrtki (NLG - Navigazione Libera del Golfo i Laziomar). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Ponza i Terracina.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ponza i Terracina: NLG - Navigazione Libera del Golfo i Laziomar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude NLG - Navigazione Libera del Golfo, Laziomar.

Tijekom vašeg prijelaza između Ponza i Terracina prijeći ćete 50 km.

Za vožnju brodom od Ponza do Terracina možete pronaći cijene između 28 € za najnižu i 32 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 30 €.

Prvi brod polazi u 10:15 za Terracina iz luke Ponza.

Posljednji brod za Terracina obično isplovljava u 18:40 iz luke Ponza.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska