Playa Blanca
Izravno putovanje do Corralejo trajekt
Corralejo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Playa Blanca do Corralejo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Playa Blanca - Corralejo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Playa Blanca do Corralejo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Playa Blanca do Corralejo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Playa Blanca do Corralejo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Playa Blanca Corralejo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Playa Blanca i Corralejo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Playa Blanca - Corralejo

Polazna luka
Playa Blanca
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Corralejo
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
15 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Učestalost križanja
20 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Playa Blanca Corralejo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Playa Blanca do Corralejo pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 74 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Playa Blanca Corralejo je 39 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Playa Blanca do Corralejo je 29 min. Najsporijim trajektima trebat će 35 min da stignu do Corralejo, dok će najbrži brodovi stići u Corralejo za 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Playa Blanca u 06:50. Posljednji brod za Corralejo napušta luku Playa Blanca u 14:55.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Playa Blanca Corralejo
39 €
Raspon cijena trajekta Playa Blanca Corralejo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 74 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Playa Blanca Corralejo
29 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Corralejo
06:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Corralejo
14:55
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Corralejo
07:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Corralejo
15:20

Zašto ići trajektom iz Playa Blanca u Corralejo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Playa Blanca do Corralejo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Corralejo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Playa Blanca-Corralejo idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Iako nije obvezno prijeći iz Playa Blanca u Corralejo rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Playa Blanca Corralejo, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Playa Blanca Corralejo opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Corralejo stižete bez stresa i potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Playa Blanca i Corralejo?

Ako želite putovati između Playa Blanca i Corralejo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Playa Blanca Corralejo
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Playa Blanca-Corralejo i rezervirati kartu za Naviera Armas između Playa Blanca i Corralejo. Naviera Armas ima 6 prelazaka dnevno u Corralejo iz Playa Blanca, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Naviera Armas
40 min
6 prelazaka dnevno
Fred Olsen Express Playa Blanca Corralejo
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Playa Blanca-Corralejo i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Playa Blanca i Corralejo. Fred Olsen Express ima 7 prelazaka dnevno u Corralejo iz Playa Blanca, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Fred Olsen Express
30 min
7 prelazaka dnevno
Lineas Maritimas Romero Playa Blanca Corralejo
Lineas Maritimas Romero
Tvrtka Lineas Maritimas Romero osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Playa Blanca i Corralejo. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Playa Blanca-Corralejo i rezervirati kartu za Lineas Maritimas Romero između Playa Blanca i Corralejo. Lineas Maritimas Romero ima 7 prelazaka dnevno u Corralejo iz Playa Blanca, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Lineas Maritimas Romero
50 min
7 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Playa Blanca? Gdje brodovi stižu u Corralejo?

Polazna luka u Playa Blanca

Trajekti Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero polaze za Corralejo iz sljedećih luka Playa Blanca:

Playa Blanca
Kartica

Luka dolaska u Corralejo

Brodovi Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u Corralejo iz sljedećih luka:

Corralejo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Playa Blanca do Corralejo, trebat će vam najmanje 30 min da prijeđete 15 km između Playa Blanca i Corralejo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Playa Blanca i Corralejo) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas, Fred Olsen Express i Lineas Maritimas Romero). Trenutno postoji 20 prelazaka dnevno između Playa Blanca i Corralejo.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Playa Blanca i Corralejo: Naviera Armas, Fred Olsen Express i Lineas Maritimas Romero.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Prije rezervacije usporedite cijene Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Playa Blanca Corralejo, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Playa Blanca i Corralejo prijeći ćete 15 km.

Za vožnju brodom od Playa Blanca do Corralejo možete pronaći cijene između 18 € za najnižu i 74 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 39 €.

Prvi brod polazi u 06:50 za Corralejo iz luke Playa Blanca.

Posljednji brod za Corralejo obično isplovljava u 14:55 iz luke Playa Blanca.

Kako se odvija trajektni prijelaz Playa Blanca Corralejo?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Playa Blanca i Corralejo. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Playa Blanca do izlaska u Corralejo. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Playa Blanca i Corralejo.

Ukrcaj u Playa Blanca

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Playa Blanca Corralejo, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Playa Blanca / Morate stići u luku Playa Blanca dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ili Naviera Armas. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Playa Blanca Corralejo / U Playa Blanca predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ili Naviera Armas na trajektnom terminalu Playa Blanca. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Corralejo / Na trajektnom terminalu Playa Blanca emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Playa Blanca i Corralejo

Na brodu Naviera Armas, Fred Olsen Express ili Lineas Maritimas Romero svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Corralejo

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Corralejo:

  • Trajekt ulazi u luku Corralejo / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Corralejo.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Corralejo.
  • Siđite s broda i istražite Corralejo / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Corralejo može vas provesti kroz kontrolu. Napokon, napustite luku i Corralejo vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska