Piombino
Izravno putovanje do Rio Marina trajekt
Rio Marina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Piombino do Rio Marina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Piombino - Rio Marina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Piombino do Rio Marina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Piombino do Rio Marina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Piombino do Rio Marina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Toremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Piombino Rio Marina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Toremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Piombino i Rio Marina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Piombino - Rio Marina

Polazna luka
Piombino
Italija
Toskana
Luka dolaska
Rio Marina
Italija
Toskana
Udaljenost
15 km
Trajektne tvrtke
Toremar
Učestalost križanja
8 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Piombino Rio Marina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Piombino do Rio Marina pronaći ćete karte između 14 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 103 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Piombino Rio Marina je 45 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Piombino do Rio Marina je 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 45 min da stignu do Rio Marina, dok će najbrži brodovi stići u Rio Marina za 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Piombino u 08:20. Posljednji brod za Rio Marina napušta luku Piombino u 15:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Piombino Rio Marina
45 €
Raspon cijena trajekta Piombino Rio Marina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
14 € - 103 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Piombino Rio Marina
45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rio Marina
08:20
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rio Marina
15:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rio Marina
09:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rio Marina
16:15

Koje tvrtke pružaju usluge između Piombino i Rio Marina?

Ako želite putovati između Piombino i Rio Marina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Toremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Toremar Piombino Rio Marina
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Rio Marina i rezervirati kartu za Toremar između Piombino i Rio Marina. Toremar ima 8 prelazaka dnevno u Rio Marina iz Piombino, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Toremar
50 min
8 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Piombino? Gdje brodovi stižu u Rio Marina?

Polazna luka u Piombino

Trajekti Toremar polaze za Rio Marina iz sljedećih luka Piombino:

Piombino
Kartica

Luka dolaska u Rio Marina

Brodovi Toremar stižu u Rio Marina iz sljedećih luka:

Rio Marina
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska