Piombino
Izravno putovanje do Portoferraio trajekt
Portoferraio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Piombino do Portoferraio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Piombino - Portoferraio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Piombino do Portoferraio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Piombino do Portoferraio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Piombino do Portoferraio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Piombino Portoferraio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Piombino i Portoferraio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Piombino - Portoferraio

Polazna luka
Piombino
Italija
Toskana
Luka dolaska
Portoferraio
Italija
Toskana
Udaljenost
21 km
Trajektne tvrtke
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Učestalost križanja
43 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Piombino Portoferraio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Piombino do Portoferraio pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 126 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Piombino Portoferraio je 51 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Piombino do Portoferraio je 55 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati da stignu do Portoferraio, dok će najbrži brodovi stići u Portoferraio za 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Piombino u 06:15. Posljednji brod za Portoferraio napušta luku Piombino u 18:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Piombino Portoferraio
51 €
Raspon cijena trajekta Piombino Portoferraio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 126 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Piombino Portoferraio
55 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Portoferraio
06:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Portoferraio
18:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Portoferraio
07:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Portoferraio
18:55

Zašto ići trajektom iz Piombino u Portoferraio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Piombino do Portoferraio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Portoferraio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Piombino-Portoferraio idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy na udaljenosti od 21 km koja dijeli Piombino i Portoferraio bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Piombino Portoferraio prijelaz malo prekratak!
Uzmite neograničen broj vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Piombino ukrcate na trajekt Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Portoferraio. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Piombino do Portoferraio potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Portoferraio ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Piombino i Portoferraio?

Ako želite putovati između Piombino i Portoferraio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Corsica Ferries je francusko-talijanska trajektna kompanija koja opslužuje Korziku i Sardiniju iz kontinentalne Francuske i Italije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Portoferraio i rezervirati kartu za Corsica Ferries između Piombino i Portoferraio. Corsica Ferries ima 5 prelazaka dnevno u Portoferraio iz Piombino, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Corsica Ferries
40 min
5 prelazaka dnevno
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Moby Lines je talijanska trajektna kompanija koja plovi Sardinijom i Korzikom iz Italije od 1959. Kako rezervirati Moby Lines Piombino Portoferraio prijelaz? Korištenje Vivanode i njezine tražilice za više prijevoza! Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Portoferraio i rezervirati kartu za Moby Lines između Piombino i Portoferraio. Moby Lines ima 12 prelazaka dnevno u Portoferraio iz Piombino, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Moby Lines
1 sati
12 prelazaka dnevno
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Portoferraio i rezervirati kartu za Toremar između Piombino i Portoferraio. Toremar ima 21 prelazaka dnevno u Portoferraio iz Piombino, a vrijeme putovanja je 40 min. Više informacija o Toremar
40 min
21 prelazaka dnevno
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Tvrtka Blu Navy osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Piombino i Portoferraio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Portoferraio i rezervirati kartu za Blu Navy između Piombino i Portoferraio. Blu Navy ima 5 prelazaka dnevno u Portoferraio iz Piombino, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Blu Navy
1 sati
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Piombino? Gdje brodovi stižu u Portoferraio?

Polazna luka u Piombino

Trajekti Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy polaze za Portoferraio iz sljedećih luka Piombino:

Piombino
Kartica

Luka dolaska u Portoferraio

Brodovi Blu Navy, Toremar, Moby Lines ili Corsica Ferries stižu u Portoferraio iz sljedećih luka:

Portoferraio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Piombino do Portoferraio, trebat će vam najmanje 40 min da prijeđete 21 km između Piombino i Portoferraio.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Piombino i Portoferraio) i trajektnoj tvrtki (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar i Blu Navy). Trenutno postoji 43 prelazaka dnevno između Piombino i Portoferraio.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Piombino i Portoferraio: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar i Blu Navy.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Prije rezervacije usporedite cijene Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Piombino Portoferraio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Piombino i Portoferraio prijeći ćete 21 km.

Za vožnju brodom od Piombino do Portoferraio možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 126 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 51 €.

Prvi brod polazi u 06:15 za Portoferraio iz luke Piombino.

Posljednji brod za Portoferraio obično isplovljava u 18:10 iz luke Piombino.

Kako se odvija trajektni prijelaz Piombino Portoferraio?

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Piombino i Portoferraio. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Piombino do izlaska u Portoferraio. Također ćete pronaći praktične informacije o Piombino i Portoferraio.

Ukrcaj u Piombino

Prije nego što započne putovanje trajektom Piombino Portoferraio, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Piombino / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Piombino. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Piombino Portoferraio / Na trajektnom terminalu Piombino pronađite šaltere Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Portoferraio / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Piombino koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Piombino Portoferraio prijelaz: na brodu...

Na brodu Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ili Blu Navy svatko ima svoju filozofiju putovanja. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Portoferraio je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Portoferraio:

  • Luka Portoferraio je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. Ako želite pričekati, savjetujemo vam da se divite ulazu u luku Portoferraio s vanjskih paluba.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Piombino u Portoferraio u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Portoferraio.
  • Siđite s broda i istražite Portoferraio / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Portoferraio ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš odmor u Portoferraio počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska