Piombino
Izravno putovanje do Cavo trajekt
Cavo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Piombino do Cavo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Piombino - Cavo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Piombino do Cavo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Piombino do Cavo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Piombino do Cavo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Moby Lines ili Toremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Piombino Cavo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Moby Lines ili Toremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Piombino i Cavo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Piombino - Cavo

Polazna luka
Piombino
Italija
Toskana
Luka dolaska
Cavo
Italija
Toskana
Udaljenost
11 km
Trajektne tvrtke
Moby Lines, Toremar
Učestalost križanja
10 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Piombino Cavo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Piombino do Cavo pronaći ćete karte između 18 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 126 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Piombino Cavo je 40 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Piombino do Cavo je 22 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Cavo, dok će najbrži brodovi stići u Cavo za 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Piombino u 08:40. Posljednji brod za Cavo napušta luku Piombino u 16:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Piombino Cavo
40 €
Raspon cijena trajekta Piombino Cavo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
18 € - 126 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Piombino Cavo
22 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Cavo
08:40
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Cavo
16:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Cavo
08:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Cavo
16:30

Zašto ići trajektom iz Piombino u Cavo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Piombino do Cavo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Cavo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Piombino-Cavo idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Piombino Cavo ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Piombino Cavo, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Moby Lines ili Toremar, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Piombino Cavo, pristupite vanjskim dijelovima broda Moby Lines ili Toremar kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Cavo započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Piombino i Cavo?

Ako želite putovati između Piombino i Cavo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Moby Lines ili Toremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Moby Lines Piombino Cavo
Moby Lines
Moby Lines je talijanska trajektna kompanija koja plovi Sardinijom i Korzikom iz Italije od 1959. Kako rezervirati Moby Lines Piombino Cavo prijelaz? Korištenje Vivanode i njezine tražilice za više prijevoza! Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Cavo i rezervirati kartu za Moby Lines između Piombino i Cavo. Moby Lines ima 5 prelazaka dnevno u Cavo iz Piombino, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Moby Lines
30 min
5 prelazaka dnevno
Toremar Piombino Cavo
Toremar
Toremar je osnovan 1981. godine sa sjedištem u Italiji. Tvrtka nudi prijevoz između toskanskih otoka i Sardinije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Piombino-Cavo i rezervirati kartu za Toremar između Piombino i Cavo. Toremar ima 5 prelazaka dnevno u Cavo iz Piombino, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Toremar
20 min
5 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Piombino? Gdje brodovi stižu u Cavo?

Polazna luka u Piombino

Trajekti Moby Lines ili Toremar polaze za Cavo iz sljedećih luka Piombino:

Piombino
Kartica

Luka dolaska u Cavo

Brodovi Toremar ili Moby Lines stižu u Cavo iz sljedećih luka:

Cavo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Piombino do Cavo, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 11 km između Piombino i Cavo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Piombino i Cavo) i trajektnoj tvrtki (Moby Lines i Toremar). Trenutno postoji 10 prelazaka dnevno između Piombino i Cavo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Piombino i Cavo: Moby Lines i Toremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Moby Lines, Toremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Piombino i Cavo prijeći ćete 11 km.

Za vožnju brodom od Piombino do Cavo možete pronaći cijene između 18 € za najnižu i 126 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 40 €.

Prvi brod polazi u 08:40 za Cavo iz luke Piombino.

Posljednji brod za Cavo obično isplovljava u 16:00 iz luke Piombino.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska