Pigadia
Izravno putovanje do Fri trajekt
Fri
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Pigadia do Fri?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Pigadia - Fri? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Pigadia do Fri zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Pigadia do Fri može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Pigadia do Fri bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Pigadia Fri prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Pigadia i Fri, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Pigadia - Fri

Polazna luka
Pigadia
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Fri
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
28 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 10 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Pigadia Fri: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Pigadia do Fri pronaći ćete karte između 8 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 55 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Pigadia Fri je 32 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Pigadia do Fri je 1 sati 10 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 10 min da stignu do Fri, dok će najbrži brodovi stići u Fri za 1 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Pigadia u 15:10. Posljednji brod za Fri napušta luku Pigadia u 22:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Pigadia Fri
32 €
Raspon cijena trajekta Pigadia Fri (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
8 € - 55 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Pigadia Fri
1 sati 10 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Fri
15:10
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Fri
22:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Fri
16:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Fri
23:25

Zašto ići trajektom iz Pigadia u Fri?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Pigadia do Fri može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Fri. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Pigadia-Fri idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Pigadia do Fri, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Pigadia i Fri kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve lakše. Čim napustite Pigadia, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Fri vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Pigadia i Fri vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Pigadia do vašeg napuštanja broda u Fri. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Pigadia i Fri?

Ako želite putovati između Pigadia i Fri trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Pigadia Fri
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Pigadia-Fri i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Fri i rezervirati kartu za ANEK Lines između Pigadia i Fri. ANEK Lines ima 3 prelazaka tjedno u Fri iz Pigadia, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o ANEK Lines
1 sati 10 min
3 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Pigadia Fri
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Pigadia-Fri, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Fri i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Pigadia i Fri. Blue Star Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Fri iz Pigadia, a vrijeme putovanja je 1 sati 10 min. Više informacija o Blue Star Ferries
1 sati 10 min
1 prelazaka tjedno
Aigaion Pelagos Pigadia Fri
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Fri i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Pigadia i Fri. Više informacija o Aigaion Pelagos
Sea Jets Pigadia Fri
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Fri i rezervirati kartu za Sea Jets između Pigadia i Fri. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Pigadia? Gdje brodovi stižu u Fri?

Polazna luka u Pigadia

Trajekti ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets polaze za Fri iz sljedećih luka Pigadia:

Karpathos
Kartica

Luka dolaska u Fri

Brodovi Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Fri iz sljedećih luka:

Kasos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Pigadia do Fri, trebat će vam najmanje 1 sati 10 min da prijeđete 28 km između Pigadia i Fri.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Pigadia i Fri) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Pigadia i Fri.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Pigadia i Fri: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Pigadia Fri, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Pigadia i Fri prijeći ćete 28 km.

Za vožnju brodom od Pigadia do Fri možete pronaći cijene između 8 € za najnižu i 55 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 32 €.

Prvi brod polazi u 15:10 za Fri iz luke Pigadia.

Posljednji brod za Fri obično isplovljava u 22:15 iz luke Pigadia.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Pigadia Fri?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Pigadia i Fri, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Pigadia do iskrcaja u Fri kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets. Također ćete pronaći praktične informacije o Pigadia i Fri.

Spreman za ukrcaj u Pigadia

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Pigadia Fri, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Pigadia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Pigadia. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Pigadia Fri / Idite do šaltera Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Pigadia kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na trajekt za Fri / Na trajektnom terminalu Pigadia emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Pigadia Fri trajekta

Na brodu Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Fri

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Fri:

  • Približavanje luci Fri / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema potrebe za žurbom. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Fri na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Pigadia u Fri u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Fri.
  • Siđite s broda i Fri je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. U Fri ćete vjerojatno proći carinsku provjeru. Konačno, vaš boravak u Fri počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska