Pigadia
Izravno putovanje do Chalki trajekt
Chalki
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Pigadia do Chalki?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Pigadia - Chalki? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Pigadia do Chalki zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Pigadia do Chalki može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Pigadia do Chalki bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Pigadia Chalki prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Pigadia i Chalki, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Pigadia - Chalki

Polazna luka
Pigadia
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Chalki
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
87 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Pigadia Chalki: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Pigadia do Chalki pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 70 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Pigadia Chalki je 41 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Pigadia do Chalki je 2 sati 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 45 min da stignu do Chalki, dok će najbrži brodovi stići u Chalki za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Pigadia u 08:30. Posljednji brod za Chalki napušta luku Pigadia u 10:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Pigadia Chalki
41 €
Raspon cijena trajekta Pigadia Chalki (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 70 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Pigadia Chalki
2 sati 45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Chalki
08:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Chalki
10:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Chalki
11:15
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Chalki
13:30

Zašto ići trajektom iz Pigadia u Chalki?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Pigadia do Chalki može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Chalki. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Pigadia-Chalki idealno prijevozno sredstvo.

Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Pigadia do Chalki, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uzmite neograničen broj vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Pigadia ukrcate na trajekt ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Chalki. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Chalki.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Putovanje trajektom Pigadia Chalki je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Chalki stižete bez stresa i potpuno opušteni.

Koje tvrtke pružaju usluge između Pigadia i Chalki?

Ako želite putovati između Pigadia i Chalki trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Pigadia Chalki
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Pigadia-Chalki i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Chalki i rezervirati kartu za ANEK Lines između Pigadia i Chalki. ANEK Lines ima 3 prelazaka tjedno u Chalki iz Pigadia, a vrijeme putovanja je 3 sati 20 min. Više informacija o ANEK Lines
3 sati 20 min
3 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Pigadia Chalki
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Pigadia-Chalki, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Chalki i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Pigadia i Chalki. Više informacija o Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos Pigadia Chalki
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos osnovan je 1999. godine sa sjedištem u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i luke u Egejskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Chalki i rezervirati kartu za Aigaion Pelagos između Pigadia i Chalki. Više informacija o Aigaion Pelagos
Sea Jets Pigadia Chalki
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pigadia-Chalki i rezervirati kartu za Sea Jets između Pigadia i Chalki. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Pigadia? Gdje brodovi stižu u Chalki?

Polazna luka u Pigadia

Trajekti ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets polaze za Chalki iz sljedećih luka Pigadia:

Karpathos
Kartica

Luka dolaska u Chalki

Brodovi Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines stižu u Chalki iz sljedećih luka:

Chalki
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Pigadia do Chalki, trebat će vam najmanje 3 sati 20 min da prijeđete 87 km između Pigadia i Chalki.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Pigadia i Chalki) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Pigadia i Chalki.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Pigadia i Chalki: ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Pigadia Chalki, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Pigadia i Chalki prijeći ćete 87 km.

Za vožnju brodom od Pigadia do Chalki možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 70 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 41 €.

Prvi brod polazi u 08:30 za Chalki iz luke Pigadia.

Posljednji brod za Chalki obično isplovljava u 10:45 iz luke Pigadia.

Kako se odvija trajektni prijelaz Pigadia Chalki?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Pigadia Chalki prelazak mora. Stoga ćemo vam opisati ovo jedinstveno iskustvo putovanja, od ukrcaja u Pigadia do iskrcaja u Chalki kako bismo vas lakše projicirali u pomorski svijet ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos i Sea Jets. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Pigadia i Chalki.

Ukrcaj u Pigadia

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Pigadia Chalki:

  • Raspored prezentacija u luci Pigadia / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Pigadia. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Pigadia Chalki / U Pigadia predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na trajektnom terminalu Pigadia. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na trajekt za Chalki / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Pigadia koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos ili Sea Jets za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Život na trajektu između Pigadia i Chalki

Na brodu Sea Jets, Aigaion Pelagos, Blue Star Ferries ili ANEK Lines na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Dolazak trajekta u Chalki

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Chalki:

  • Trajekt ulazi u luku Chalki / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Stoga nema potrebe za žurbom. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Chalki s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Chalki.
  • Siđite s broda i Chalki je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Chalki. Napokon, napustite luku i Chalki vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska