Peschici
Izravno putovanje do San Domino trajekt
San Domino
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Peschici do San Domino?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Peschici - San Domino? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Peschici do San Domino zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Peschici do San Domino može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Peschici do San Domino bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Gruppo Armatori Garganici. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Peschici San Domino prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Gruppo Armatori Garganici nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Peschici i San Domino, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Peschici - San Domino

Polazna luka
Peschici
Italija
Apulija
Luka dolaska
San Domino
Italija
Apulija
Udaljenost
47 km
Trajektne tvrtke
Gruppo Armatori Garganici
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Peschici San Domino: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Peschici do San Domino pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 26 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Peschici San Domino je 24 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Peschici do San Domino je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 30 min da stignu do San Domino, dok će najbrži brodovi stići u San Domino za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Peschici u 08:50. Posljednji brod za San Domino napušta luku Peschici u 09:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Peschici San Domino
24 €
Raspon cijena trajekta Peschici San Domino (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 26 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Peschici San Domino
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za San Domino
08:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za San Domino
09:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u San Domino
10:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u San Domino
10:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Peschici i San Domino?

Ako želite putovati između Peschici i San Domino trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Gruppo Armatori Garganici koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Gruppo Armatori Garganici Peschici San Domino
Gruppo Armatori Garganici
Tvrtka Gruppo Armatori Garganici osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Peschici i San Domino. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Peschici-San Domino i rezervirati kartu za Gruppo Armatori Garganici između Peschici i San Domino. Više informacija o Gruppo Armatori Garganici

Odakle polaze trajekti u Peschici? Gdje brodovi stižu u San Domino?

Polazna luka u Peschici

Trajekti Gruppo Armatori Garganici polaze za San Domino iz sljedećih luka Peschici:

Peschici
Kartica

Luka dolaska u San Domino

Brodovi Gruppo Armatori Garganici stižu u San Domino iz sljedećih luka:

Parco Nazionale del Gargano
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska