Preporučena ruta
Pescara
Izravno putovanje do Stari Grad trajekt
Stari Grad
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pescara
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Ancona
Ancona
Putovanje trajekt za Stari Grad
Stari Grad
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Pescara do Stari Grad?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Pescara - Stari Grad? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Pescara do Stari Grad zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Pescara do Stari Grad može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Pescara do Stari Grad bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su SNAV, Blue Line International, Jadrolinija ili Blueline. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Pescara Stari Grad prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova SNAV nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Pescara i Stari Grad, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Pescara - Stari Grad

Polazna luka
Pescara
Italija
Abruzzo
Luka dolaska
Stari Grad
Hrvatska
Split-Dalmacija
Udaljenost
210 km
Trajektne tvrtke
SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Pescara u Stari Grad?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Pescara do Stari Grad može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Stari Grad. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Pescara-Stari Grad idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Stari Grad ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Pescara Stari Grad sa SNAV, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Pescara Stari Grad opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu SNAV u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Stari Grad stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Pescara Stari Grad, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda SNAV, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.

Koje tvrtke pružaju usluge između Pescara i Stari Grad?

Ako želite putovati između Pescara i Stari Grad trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući SNAV koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

SNAV Pescara Stari Grad
SNAV
SNAV je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka i luka na talijanskom kopnu, kao i međunarodne usluge za Hrvatsku i Albaniju. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Pescara-Stari Grad i rezervirati kartu za SNAV između Pescara i Stari Grad. Više informacija o SNAV

Odakle polaze trajekti u Pescara? Gdje brodovi stižu u Stari Grad?

Polazna luka u Pescara

Trajekti SNAV polaze za Stari Grad iz sljedećih luka Pescara:

Pescara
Kartica

Luka dolaska u Stari Grad

Brodovi SNAV stižu u Stari Grad iz sljedećih luka:

Stari Grad
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Pescara i Stari Grad
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Pescara i Stari Grad: SNAV.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline.

Prije rezervacije usporedite cijene SNAV, Blue Line International, Jadrolinija, Blueline na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Pescara Stari Grad, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Pescara i Stari Grad prijeći ćete 210 km.

Kako funkcionira trajektni prijelaz Pescara Stari Grad?

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Pescara Stari Grad prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom SNAV, Blue Line International, Jadrolinija ili Blueline, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Pescara do izlaska u Stari Grad. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Pescara i Stari Grad.

Ukrcaj u Pescara

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Pescara Stari Grad, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Pescara / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom SNAV) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Pescara. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Pescara Stari Grad / Na trajektnom terminalu Pescara pronađite šaltere SNAV i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Stari Grad / Na trajektnom terminalu Pescara emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja SNAV za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Pescara Stari Grad trajekta

Na brodovima SNAV ima za svakoga ponešto. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Iskrcaj s trajekta u Stari Grad

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Stari Grad:

  • Luka Stari Grad je na vidiku / U garažu ćete moći ući samo kada je brod usidren. Stoga nema smisla žuriti. Umjesto toga, uživajte u dolasku u luku Stari Grad s palube broda.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Pescara u Stari Grad u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Stari Grad.
  • Siđite s broda i Stari Grad je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Stari Grad. Konačno, vaš odmor u Stari Grad počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska