Penzance
Izravno putovanje do Isles Of Scilly let, trajekt
Isles Of Scilly
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Penzance do Isles Of Scilly?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Penzance - Isles Of Scilly? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Penzance do Isles Of Scilly zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Penzance do Isles Of Scilly može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Penzance do Isles Of Scilly bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Scillonian Ferry. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Penzance Isles Of Scilly prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Scillonian Ferry nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Penzance i Isles Of Scilly, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Penzance - Isles Of Scilly

Polazna luka
Penzance
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Isles Of Scilly
Ujedinjeno Kraljevstvo
Udaljenost
59 km
Trajektne tvrtke
Scillonian Ferry
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Penzance Isles Of Scilly: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Penzance do Isles Of Scilly pronaći ćete karte između 97 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 107 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Penzance Isles Of Scilly je 99 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Penzance do Isles Of Scilly je 2 sati 45 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 45 min da stignu do Isles Of Scilly, dok će najbrži brodovi stići u Isles Of Scilly za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Penzance u 09:15. Posljednji brod za Isles Of Scilly napušta luku Penzance u 10:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Penzance Isles Of Scilly
99 €
Raspon cijena trajekta Penzance Isles Of Scilly (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
97 € - 107 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Penzance Isles Of Scilly
2 sati 45 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Isles Of Scilly
09:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Isles Of Scilly
10:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Isles Of Scilly
12:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Isles Of Scilly
13:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Penzance i Isles Of Scilly?

Ako želite putovati između Penzance i Isles Of Scilly trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Scillonian Ferry koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Scillonian Ferry Penzance Isles Of Scilly
Scillonian Ferry
Tvrtka Scillonian Ferry osigurava prijelaze u Ujedinjeno Kraljevstvo, a posebno pomorske veze između luka Penzance i Isles Of Scilly. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Penzance-Isles Of Scilly i rezervirati kartu za Scillonian Ferry između Penzance i Isles Of Scilly. Scillonian Ferry ima 3 prelazaka dnevno u Isles Of Scilly iz Penzance, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o Scillonian Ferry
2 sati 50 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Penzance? Gdje brodovi stižu u Isles Of Scilly?

Polazna luka u Penzance

Trajekti Scillonian Ferry polaze za Isles Of Scilly iz sljedećih luka Penzance:

Penzance Harbour
Kartica

Luka dolaska u Isles Of Scilly

Brodovi Scillonian Ferry stižu u Isles Of Scilly iz sljedećih luka:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska