Paros
Izravno putovanje do Koufonissia trajekt
Koufonissia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Paros do Koufonissia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Paros - Koufonissia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Paros do Koufonissia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Paros do Koufonissia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Paros do Koufonissia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Paros Koufonissia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Paros i Koufonissia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Paros - Koufonissia

Polazna luka
Paros
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Koufonissia
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
43 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Paros Koufonissia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Paros do Koufonissia pronaći ćete karte između 31 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 172 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Paros Koufonissia je 82 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Paros do Koufonissia je 3 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 35 min da stignu do Koufonissia, dok će najbrži brodovi stići u Koufonissia za 1 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Paros u 08:15. Posljednji brod za Koufonissia napušta luku Paros u 22:50.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Paros Koufonissia
82 €
Raspon cijena trajekta Paros Koufonissia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
31 € - 172 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Paros Koufonissia
3 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Koufonissia
08:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Koufonissia
22:50
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Koufonissia
01:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Koufonissia
15:50

Zašto ići trajektom iz Paros u Koufonissia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Paros do Koufonissia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Koufonissia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Paros-Koufonissia idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Za prijelaz od Paros do Koufonissia, sve dok su vam svi koferi u automobilu, nije potrebna doplata. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Koufonissia. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Paros u Koufonissia. Tamo je sve lakše. Čim napustite Paros, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Vaša će djeca dugo pamtiti pomorski prijelaz između Paros i Koufonissia.
Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Paros u Koufonissia rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Poput pravih hotelskih soba, putnicima nude krevete, kupaonice i, za neke apartmane, prozore i balkone. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.

Koje tvrtke pružaju usluge između Paros i Koufonissia?

Ako želite putovati između Paros i Koufonissia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Paros Koufonissia
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Paros-Koufonissia, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Koufonissia i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Paros i Koufonissia. Blue Star Ferries ima 10 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Paros, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Blue Star Ferries
1 sati 30 min
10 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Paros Koufonissia
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Koufonissia i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Paros i Koufonissia. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Paros Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Paros-Koufonissia i rezervirati kartu za Sea Jets između Paros i Koufonissia. Sea Jets ima 8 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Paros, a vrijeme putovanja je 3 sati 10 min. Više informacija o Sea Jets
3 sati 10 min
8 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Paros? Gdje brodovi stižu u Koufonissia?

Polazna luka u Paros

Trajekti Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Koufonissia iz sljedećih luka Paros:

Paros
Kartica

Luka dolaska u Koufonissia

Brodovi Sea Jets, Hellenic Seaways ili Blue Star Ferries stižu u Koufonissia iz sljedećih luka:

Koufonissia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Paros do Koufonissia, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 43 km između Paros i Koufonissia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Paros i Koufonissia) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries, Hellenic Seaways i Sea Jets). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Paros i Koufonissia.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Paros i Koufonissia: Blue Star Ferries, Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Prije rezervacije usporedite cijene Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Paros Koufonissia, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Paros i Koufonissia prijeći ćete 43 km.

Za vožnju brodom od Paros do Koufonissia možete pronaći cijene između 31 € za najnižu i 172 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 82 €.

Prvi brod polazi u 08:15 za Koufonissia iz luke Paros.

Posljednji brod za Koufonissia obično isplovljava u 22:50 iz luke Paros.

Vaše iskustvo prijelaza Paros Koufonissia

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Paros Koufonissia prelazak mora. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Paros do izlaska u Koufonissia. Također ćete pronaći praktične informacije o Paros i Koufonissia.

Spreman za ukrcaj u Paros

Prije nego što započne putovanje trajektom Paros Koufonissia, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Paros / Morate stići u luku Paros dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Sea Jets, Hellenic Seaways ili Blue Star Ferries. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Paros Koufonissia / U Paros predočite svoje osobne isprave (putovnicu ili CNI) i broj datoteke rezervacije na šalterima Sea Jets, Hellenic Seaways ili Blue Star Ferries na trajektnom terminalu Paros. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Koufonissia / Na trajektnom terminalu Paros emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Sea Jets, Hellenic Seaways ili Blue Star Ferries dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Paros Koufonissia trajekta

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Blue Star Ferries, Hellenic Seaways ili Sea Jets po želji. Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Koufonissia

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Koufonissia:

  • Trajekt ulazi u luku Koufonissia / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Koufonissia na vanjskoj palubi.
  • Očistite svoju kabinu. / Ako ste putovali iz Paros u Koufonissia u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Koufonissia.
  • Siđite s broda i istražite Koufonissia / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinska provjera ne može se isključiti u Koufonissia. Napokon, napustite luku i Koufonissia vas čeka!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska