Palermo
Izravno putovanje do Ustica trajekt
Ustica
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Palermo do Ustica?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Palermo - Ustica? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Palermo do Ustica zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Palermo do Ustica može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Palermo do Ustica bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Palermo Ustica prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Palermo i Ustica, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Palermo - Ustica

Polazna luka
Palermo
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Ustica
Italija
Sicilija
Udaljenost
68 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Palermo Ustica: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Palermo do Ustica pronaći ćete karte između 16 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 139 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Palermo Ustica je 42 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Palermo do Ustica je 2 sati. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 30 min da stignu do Ustica, dok će najbrži brodovi stići u Ustica za 1 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Palermo u 07:00. Posljednji brod za Ustica napušta luku Palermo u 16:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Palermo Ustica
42 €
Raspon cijena trajekta Palermo Ustica (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
16 € - 139 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Palermo Ustica
2 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ustica
07:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ustica
16:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ustica
08:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ustica
17:30

Zašto ići trajektom iz Palermo u Ustica?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Palermo do Ustica može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Ustica. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Palermo-Ustica idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Tijekom cijelog putovanja od Palermo do Ustica, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Kao opće pravilo, putovanje Palermo-Ustica mnogo je brže avionom. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Palermo Ustica na Siremar ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Palermo do Ustica potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Ustica ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Palermo i Ustica?

Ako želite putovati između Palermo i Ustica trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Palermo Ustica
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palermo-Ustica i rezervirati kartu za Liberty Lines između Palermo i Ustica. Liberty Lines ima 5 prelazaka dnevno u Ustica iz Palermo, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Liberty Lines
1 sati 30 min
5 prelazaka dnevno
Siremar Palermo Ustica
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palermo-Ustica i rezervirati kartu za Siremar između Palermo i Ustica. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Palermo? Gdje brodovi stižu u Ustica?

Polazna luka u Palermo

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Ustica iz sljedećih luka Palermo:

Palermo
Kartica

Luka dolaska u Ustica

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Ustica iz sljedećih luka:

Ustica
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Palermo do Ustica, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 68 km između Palermo i Ustica.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Palermo i Ustica) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Palermo i Ustica.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Palermo i Ustica: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Palermo i Ustica prijeći ćete 68 km.

Za vožnju brodom od Palermo do Ustica možete pronaći cijene između 16 € za najnižu i 139 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 42 €.

Prvi brod polazi u 07:00 za Ustica iz luke Palermo.

Posljednji brod za Ustica obično isplovljava u 16:00 iz luke Palermo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska