Preporučena ruta
Palermo
Izravno putovanje do Filicudi trajekt
Filicudi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Palermo
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus, trajekt za Milazzo
Milazzo
Putovanje trajekt za Filicudi
Filicudi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Palermo do Filicudi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Palermo - Filicudi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Palermo do Filicudi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Palermo do Filicudi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Palermo do Filicudi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Palermo Filicudi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Palermo i Filicudi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Palermo - Filicudi

Polazna luka
Palermo
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Filicudi
Italija
Eolski otoci
Udaljenost
117 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Palermo Filicudi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Palermo do Filicudi pronaći ćete karte između 42 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 44 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Palermo Filicudi je 43 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Palermo do Filicudi je 2 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 30 min da stignu do Filicudi, dok će najbrži brodovi stići u Filicudi za 2 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Palermo u 13:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Palermo Filicudi
43 €
Raspon cijena trajekta Palermo Filicudi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
42 € - 44 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Palermo Filicudi
2 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Filicudi
13:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Filicudi
16:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Palermo i Filicudi?

Ako želite putovati između Palermo i Filicudi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Palermo Filicudi
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Palermo-Filicudi i rezervirati kartu za Liberty Lines između Palermo i Filicudi. Liberty Lines ima 7 prelazaka tjedno u Filicudi iz Palermo, a vrijeme putovanja je 2 sati 30 min. Više informacija o Liberty Lines
2 sati 30 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Palermo? Gdje brodovi stižu u Filicudi?

Polazna luka u Palermo

Trajekti Liberty Lines polaze za Filicudi iz sljedećih luka Palermo:

Palermo
Kartica

Luka dolaska u Filicudi

Brodovi Liberty Lines stižu u Filicudi iz sljedećih luka:

Filicudi
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Palermo i Filicudi
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Palermo do Filicudi, trebat će vam najmanje 2 sati 30 min da prijeđete 117 km između Palermo i Filicudi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Palermo i Filicudi) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Palermo i Filicudi.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Palermo i Filicudi: Liberty Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Za vožnju brodom od Palermo do Filicudi možete pronaći cijene između 42 € za najnižu i 44 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 43 €.

Prvi brod polazi u 13:30 za Filicudi iz luke Palermo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska