Preporučena ruta
Oslo
Izravno putovanje do Frederikshavn trajekt
Frederikshavn
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Oslo
Putovanje autobus, let, vlak za Gothenburg
Gothenburg
Putovanje trajekt za Frederikshavn
Frederikshavn
Saznajte cijene
Oslo
Putovanje let za Aalborg
Aalborg
Putovanje vlak za Frederikshavn
Frederikshavn
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Oslo do Frederikshavn?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Oslo - Frederikshavn? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Oslo do Frederikshavn zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Oslo do Frederikshavn može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Oslo do Frederikshavn bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su DFDS Seaways ili Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Oslo Frederikshavn prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova DFDS Seaways ili Stena Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Oslo i Frederikshavn, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Oslo - Frederikshavn

Polazna luka
Oslo
Norveška
Luka dolaska
Frederikshavn
Danska
Udaljenost
275 km
Trajektne tvrtke
DFDS Seaways, Stena Line
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
11 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Oslo Frederikshavn: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Oslo do Frederikshavn pronaći ćete karte između 49 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 245 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Oslo Frederikshavn je 116 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Oslo do Frederikshavn je 10 sati. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati da stignu do Frederikshavn, dok će najbrži brodovi stići u Frederikshavn za 10 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Oslo u 15:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Oslo Frederikshavn
116 €
Raspon cijena trajekta Oslo Frederikshavn (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
49 € - 245 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Oslo Frederikshavn
10 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Frederikshavn
15:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Frederikshavn
01:00

Zašto ići trajektom iz Oslo u Frederikshavn?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Oslo do Frederikshavn može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Frederikshavn. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Oslo-Frederikshavn idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Oslo Frederikshavn, pristupite vanjskim dijelovima broda DFDS Seaways ili Stena Line kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Frederikshavn započnete puni energije.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Frederikshavn ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Oslo Frederikshavn na Stena Line ili DFDS Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Oslo i Frederikshavn kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Oslo, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Oslo i Frederikshavn ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Oslo i Frederikshavn?

Ako želite putovati između Oslo i Frederikshavn trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući DFDS Seaways ili Stena Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

DFDS Seaways Oslo Frederikshavn
DFDS Seaways
DFDS Seaways trajektna je tvrtka sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj koja pruža usluge prijevoza putnika i vozila između luka u sjevernoj Europi, posebice između luka Dover, Antwerpen i Calais u Velikoj Britaniji. Bretanja, ali i između luka Oslo i Kopenhagen, između luka Norveške i Švedske, kao i drugih luka u Europi. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Oslo-Frederikshavn i rezervirati kartu za DFDS Seaways između Oslo i Frederikshavn. Više informacija o DFDS Seaways
Stena Line Oslo Frederikshavn
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Oslo-Frederikshavn i rezervirati kartu za Stena Line između Oslo i Frederikshavn. Stena Line ima 7 prelazaka tjedno u Frederikshavn iz Oslo, a vrijeme putovanja je 11 sati 50 min. Više informacija o Stena Line
11 sati 50 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Oslo? Gdje brodovi stižu u Frederikshavn?

Polazna luka u Oslo

Trajekti DFDS Seaways ili Stena Line polaze za Frederikshavn iz sljedećih luka Oslo:

Color Line Terminalen Oslo
Kartica
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Kartica

Luka dolaska u Frederikshavn

Brodovi Stena Line ili DFDS Seaways stižu u Frederikshavn iz sljedećih luka:

Frederikshavn
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Oslo i Frederikshavn
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Oslo do Frederikshavn, trebat će vam najmanje 11 sati 50 min da prijeđete 275 km između Oslo i Frederikshavn.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Oslo i Frederikshavn) i trajektnoj tvrtki (DFDS Seaways i Stena Line). Trenutno postoji 7 prelazaka tjedno između Oslo i Frederikshavn.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Oslo i Frederikshavn: DFDS Seaways i Stena Line.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude DFDS Seaways, Stena Line.

Tijekom vašeg prijelaza između Oslo i Frederikshavn prijeći ćete 275 km.

Za vožnju brodom od Oslo do Frederikshavn možete pronaći cijene između 49 € za najnižu i 245 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 116 €.

Prvi brod polazi u 15:00 za Frederikshavn iz luke Oslo.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska