Preporučena ruta
Oskarshamn
Izravno putovanje do Visby trajekt
Visby
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Oskarshamn
Putovanje autobus za Vastervik
Vastervik
Putovanje trajekt za Visby
Visby
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Oskarshamn do Visby?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Oskarshamn - Visby? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Oskarshamn do Visby zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Oskarshamn do Visby može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Oskarshamn do Visby bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Destination Gotland. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Oskarshamn Visby prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Destination Gotland nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Oskarshamn i Visby, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Oskarshamn - Visby

Polazna luka
Oskarshamn
Švedska
Luka dolaska
Visby
Švedska
Gotland
Udaljenost
118 km
Trajektne tvrtke
Destination Gotland
Učestalost križanja
3 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Oskarshamn Visby: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Oskarshamn do Visby pronaći ćete karte između 26 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 133 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Oskarshamn Visby je 72 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Oskarshamn do Visby je 3 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 3 sati 10 min da stignu do Visby, dok će najbrži brodovi stići u Visby za 2 sati 55 min. Prvi trajekt polazi iz luke Oskarshamn u 11:50. Posljednji brod za Visby napušta luku Oskarshamn u 21:05.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Oskarshamn Visby
72 €
Raspon cijena trajekta Oskarshamn Visby (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
26 € - 133 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Oskarshamn Visby
3 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Visby
11:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Visby
21:05
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Visby
00:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Visby
23:05

Koje tvrtke pružaju usluge između Oskarshamn i Visby?

Ako želite putovati između Oskarshamn i Visby trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Destination Gotland koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Destination Gotland Oskarshamn Visby
Destination Gotland
Tvrtka Destination Gotland osigurava prijelaze u Švedska, a posebno pomorske veze između luka Oskarshamn i Visby. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Oskarshamn-Visby i rezervirati kartu za Destination Gotland između Oskarshamn i Visby. Destination Gotland ima 3 prelazaka dnevno u Visby iz Oskarshamn, a vrijeme putovanja je 2 sati 55 min. Više informacija o Destination Gotland
2 sati 55 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Oskarshamn? Gdje brodovi stižu u Visby?

Polazna luka u Oskarshamn

Trajekti Destination Gotland polaze za Visby iz sljedećih luka Oskarshamn:

Oskarshamn
Kartica

Luka dolaska u Visby

Brodovi Destination Gotland stižu u Visby iz sljedećih luka:

Visby
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Oskarshamn i Visby
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Oskarshamn do Visby, trebat će vam najmanje 2 sati 55 min da prijeđete 118 km između Oskarshamn i Visby.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Oskarshamn i Visby) i trajektnoj tvrtki (Destination Gotland). Trenutno postoji 3 prelazaka dnevno između Oskarshamn i Visby.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Oskarshamn i Visby: Destination Gotland.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Destination Gotland.

Za vožnju brodom od Oskarshamn do Visby možete pronaći cijene između 26 € za najnižu i 133 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 72 €.

Prvi brod polazi u 11:50 za Visby iz luke Oskarshamn.

Posljednji brod za Visby obično isplovljava u 21:05 iz luke Oskarshamn.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska