Ons
Izravno putovanje do Portonovo trajekt
Portonovo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Ons do Portonovo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Ons - Portonovo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Ons do Portonovo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Ons do Portonovo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Ons do Portonovo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Mar de Ons ili Naviera Nabia. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Ons Portonovo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Mar de Ons ili Naviera Nabia nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Ons i Portonovo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Ons - Portonovo

Polazna luka
Ons
Španija
Galicija
Luka dolaska
Portonovo
Španija
Galicija
Udaljenost
9 km
Trajektne tvrtke
Mar de Ons, Naviera Nabia
Učestalost križanja
5 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Ons u Portonovo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Ons do Portonovo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Portonovo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Ons-Portonovo idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Prijelaz brodom Ons Portonovo je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Mar de Ons ili Naviera Nabia dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Portonovo stići potpuno opušteni.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Ons ukrcate na trajekt Mar de Ons ili Naviera Nabia, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Portonovo. Međutim, bilo bi zanimljivo pitati osoblje Mar de Ons ili Naviera Nabia ako brod ima spremište za prtljagu da tamo ostavite svoje kofere dok ne stignete u Portonovo.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Ons Portonovo, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Mar de Ons ili Naviera Nabia, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Ons i Portonovo?

Ako želite putovati između Ons i Portonovo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Mar de Ons ili Naviera Nabia koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Mar de Ons trajektna je tvrtka sa sjedištem u Španjolskoj koja nudi prijevoz između galicijskih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ons-Portonovo i rezervirati kartu za Mar de Ons između Ons i Portonovo. Mar de Ons ima 4 prelazaka tjedno u Portonovo iz Ons, a vrijeme putovanja je 30 min. Više informacija o Mar de Ons
30 min
4 prelazaka tjedno
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Tvrtka Naviera Nabia osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Ons i Portonovo. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Ons-Portonovo i rezervirati kartu za Naviera Nabia između Ons i Portonovo. Naviera Nabia ima 4 prelazaka dnevno u Portonovo iz Ons, a vrijeme putovanja je 20 min. Više informacija o Naviera Nabia
20 min
4 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Ons? Gdje brodovi stižu u Portonovo?

Polazna luka u Ons

Trajekti Mar de Ons ili Naviera Nabia polaze za Portonovo iz sljedećih luka Ons:

Ons Island
Kartica

Luka dolaska u Portonovo

Brodovi Naviera Nabia ili Mar de Ons stižu u Portonovo iz sljedećih luka:

Portonovo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Ons do Portonovo, trebat će vam najmanje 20 min da prijeđete 9 km između Ons i Portonovo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Ons i Portonovo) i trajektnoj tvrtki (Mar de Ons i Naviera Nabia). Trenutno postoji 5 prelazaka dnevno između Ons i Portonovo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Ons i Portonovo: Mar de Ons i Naviera Nabia.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Mar de Ons, Naviera Nabia.

Tijekom vašeg prijelaza između Ons i Portonovo prijeći ćete 9 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska