Nynashamn
Izravno putovanje do Ventspils trajekt
Ventspils
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Nynashamn do Ventspils?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Nynashamn - Ventspils? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Nynashamn do Ventspils zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Nynashamn do Ventspils može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Nynashamn do Ventspils bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Nynashamn Ventspils prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Nynashamn i Ventspils, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Nynashamn - Ventspils

Polazna luka
Nynashamn
Švedska
Luka dolaska
Ventspils
Letonija
Udaljenost
272 km
Trajektne tvrtke
Stena Line
Učestalost križanja
12 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Nynashamn Ventspils: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Nynashamn do Ventspils pronaći ćete karte između 50 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 442 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Nynashamn Ventspils je 160 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Nynashamn do Ventspils je 8 sati 52 min. Najsporijim trajektima trebat će 10 sati da stignu do Ventspils, dok će najbrži brodovi stići u Ventspils za 8 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Nynashamn u 09:00. Posljednji brod za Ventspils napušta luku Nynashamn u 23:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Nynashamn Ventspils
160 €
Raspon cijena trajekta Nynashamn Ventspils (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
50 € - 442 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Nynashamn Ventspils
8 sati 52 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ventspils
09:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ventspils
23:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ventspils
06:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ventspils
20:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Nynashamn i Ventspils?

Ako želite putovati između Nynashamn i Ventspils trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Nynashamn Ventspils
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Nynashamn-Ventspils i rezervirati kartu za Stena Line između Nynashamn i Ventspils. Stena Line ima 12 prelazaka tjedno u Ventspils iz Nynashamn, a vrijeme putovanja je 8 sati 30 min. Više informacija o Stena Line
8 sati 30 min
12 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Nynashamn? Gdje brodovi stižu u Ventspils?

Polazna luka u Nynashamn

Trajekti Stena Line polaze za Ventspils iz sljedećih luka Nynashamn:

Nynashamn
Kartica

Luka dolaska u Ventspils

Brodovi Stena Line stižu u Ventspils iz sljedećih luka:

Ventspils
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska