Preporučena ruta
Naxos
Izravno putovanje do Rafina trajekt
Rafina
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Naxos
Putovanje trajekt za Tinos
Tinos
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene
Naxos
Putovanje trajekt za Syros
Syros
Putovanje trajekt za Rafina
Rafina
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Naxos do Rafina?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Naxos - Rafina? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Naxos do Rafina zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Naxos do Rafina može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Naxos do Rafina bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Naxos Rafina prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Naxos i Rafina, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Naxos - Rafina

Polazna luka
Naxos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Rafina
Grčka
Atika
Udaljenost
158 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Naxos Rafina: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Naxos do Rafina pronaći ćete karte između 43 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 165 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Naxos Rafina je 95 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Naxos do Rafina je 5 sati 10 min. Najsporijim trajektima trebat će 5 sati 50 min da stignu do Rafina, dok će najbrži brodovi stići u Rafina za 3 sati 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Naxos u 11:20. Posljednji brod za Rafina napušta luku Naxos u 15:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Naxos Rafina
95 €
Raspon cijena trajekta Naxos Rafina (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
43 € - 165 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Naxos Rafina
5 sati 10 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Rafina
11:20
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Rafina
15:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Rafina
14:45
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Rafina
21:20

Zašto ići trajektom iz Naxos u Rafina?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Naxos do Rafina može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Rafina. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Naxos-Rafina idealno prijevozno sredstvo.

Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Naxos i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Rafina. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Naxos Rafina prijelaz malo prekratak!
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Naxos i Rafina s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Naxos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Rafina vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Naxos i Rafina vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Rafina ili negdje drugdje. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. Tijekom putovanja trajektom Naxos Rafina sa Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Naxos i Rafina?

Ako želite putovati između Naxos i Rafina trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Sea Jets Naxos Rafina
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Naxos-Rafina i rezervirati kartu za Sea Jets između Naxos i Rafina. Sea Jets ima 14 prelazaka tjedno u Rafina iz Naxos, a vrijeme putovanja je 4 sati 40 min. Više informacija o Sea Jets
4 sati 40 min
14 prelazaka tjedno
Cyclades Fast Ferries Naxos Rafina
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Naxos-Rafina i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Naxos i Rafina. Cyclades Fast Ferries ima 7 prelazaka tjedno u Rafina iz Naxos, a vrijeme putovanja je 3 sati 55 min. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
3 sati 55 min
7 prelazaka tjedno
Blue Star Ferries Naxos Rafina
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Naxos-Rafina, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Naxos-Rafina i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Naxos i Rafina. Više informacija o Blue Star Ferries
Golden Star Ferries Naxos Rafina
Golden Star Ferries
Golden Star Ferries trajektna je tvrtka sa sjedištem u Grčkoj koja nudi prijelaze do raznih odredišta u Grčkoj, Italiji i Turskoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Naxos-Rafina i rezervirati kartu za Golden Star Ferries između Naxos i Rafina. Golden Star Ferries ima 3 prelazaka dnevno u Rafina iz Naxos, a vrijeme putovanja je 4 sati. Više informacija o Golden Star Ferries
4 sati
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Naxos? Gdje brodovi stižu u Rafina?

Polazna luka u Naxos

Trajekti Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries polaze za Rafina iz sljedećih luka Naxos:

Naxos
Kartica

Luka dolaska u Rafina

Brodovi Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets stižu u Rafina iz sljedećih luka:

Rafina
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Naxos do Rafina, trebat će vam najmanje 3 sati 55 min da prijeđete 158 km između Naxos i Rafina.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Naxos i Rafina) i trajektnoj tvrtki (Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries i Golden Star Ferries). Trenutno postoji 6 prelazaka dnevno između Naxos i Rafina.

Postoji 4 brodarskih kompanija koje povezuju Naxos i Rafina: Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries i Golden Star Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, ANEK Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Naxos Rafina, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Naxos i Rafina prijeći ćete 158 km.

Za vožnju brodom od Naxos do Rafina možete pronaći cijene između 43 € za najnižu i 165 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 95 €.

Prvi brod polazi u 11:20 za Rafina iz luke Naxos.

Posljednji brod za Rafina obično isplovljava u 15:30 iz luke Naxos.

Vaše iskustvo prijelaza Naxos Rafina

Ako prvi put idete trajektom, nije lako zamisliti kako izgleda Naxos Rafina prelazak mora. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Naxos Rafina na trajektima Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries ili Hellenic Seaways, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Naxos do iskrcaja u Rafina. Također ćete pronaći praktične informacije o Naxos i Rafina.

Ukrcaj u Naxos

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Naxos Rafina, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Prezentacija u luci Naxos / Morate stići u luku Naxos dovoljno unaprijed. Molimo provjerite ovaj rok kod svoje tvrtke Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets. Nakon tog razdoblja, kompanija vam ima pravo odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Naxos Rafina / Idite do šaltera Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets na trajektnom terminalu Naxos kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Automobilom, postupak je identičan, ali se izvodi izravno s linija za ukrcaj. Ostani u svom vozilu.
  • Ukrcaj na brod za Rafina / S trajektnog terminala Naxos bit ćete pozvani da se ukrcate na trajekt emitiranjem glasovnih poruka. Automobilom slijedite upute osoblja Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Blue Star Ferries ili Golden Star Ferries za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu Naxos Rafina trajekta

Na brodu Golden Star Ferries, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Neki će se htjeti opustiti u jednom od salona s nagnutim sjedalima, drugi će htjeti maksimalno iskoristiti sve usluge koje nudi brod ili jednostavno pogled na more s palube broda.

Iskrcaj s trajekta u Rafina

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Rafina:

  • Približavanje luci Rafina / Nije moguće da se pridružite garaži prije nego što vas tamo pozove ekipa. Nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Rafina na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Naxos u Rafina u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Rafina.
  • Siđite s broda i Rafina je vaš / Izlazak automobilom iz brodske garaže prilično je brz. Putnici pješaci još brže izlaze iz broda. Carinsko osoblje u luci Rafina može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Rafina počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska