Putovanje trajektom Napulj Ponzanski otoci

Putovanje trajektom iz Napulj u Ponzanski otoci odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Napulj u Ponzanski otoci upravlja 1 brodskih kompanija (SNAV) koje opslužuju luke Ponza, Ventotene i Napulj.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Napulj Ponzanski otoci, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove SNAV.

Trajekt Napulj Ponzanski otoci u brojkama

Sletjeti
Italija
Broj križanja
10 prelazaka tjedno
Broj priključaka
3
Broj trajektnih veza
2
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Napulj Ponzanski otoci

Tražite li trajekt Napulj Ponzanski otoci? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Napulj i Ponzanski otoci. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti SNAV nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Napulj, Ventotene ili Ponza, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Napulj Ponzanski otoci koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući SNAV. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 2 trajektnih ruta između Napulj i Ponzanski otoci!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Napulj Ponzanski otoci - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Napulj do Ponzanski otoci

Ponzanski otoci: Dolazak trajektom iz Napulj i istraživanje regije

Arhipelag Pontinskih otoka sastoji se od šest glavnih otoka: Ponza, Ventotene, Palmarola, Zannone, Gavi i Santo Stefano. Svaki od ovih otoka ima svoj šarm i posebnosti.

Počnimo s otokom Ponza, najvećim i najrazvijenijim u arhipelagu. Sa svojim mirnim uvalama s kristalno čistim morem, strmim liticama i tajnim špiljama, Ponza je pravi raj za ljubitelje plivanja i ronjenja. Svakako posjetite Grotte di Pilato, spektakularnu špilju do koje se može doći samo brodom. Prošećite uskim ulicama grada Ponza i otkrijte njegove neobične trgovine, riblje restorane i živahne kafiće.

Ponzanski otoci: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolje godišnje doba za posjet Pontinskim otocima nedvojbeno je ljeto, od lipnja do rujna. Tijekom tog vremena temperature su oko 30 stupnjeva Celzijevih, a nebo je uglavnom vedro, što pruža savršene uvjete za aktivnosti na plaži i moru. Srpanj i kolovoz su najtopliji mjeseci, s maksimalnim temperaturama koje često prelaze 35 stupnjeva Celzijusa. No treba napomenuti da je u ovom razdoblju i najveća turistička navala, što može dovesti do povećanja cijena i gužvi.

Ako više volite blaže temperature i mirniju atmosferu, proljeće (od ožujka do svibnja) i jesen (od rujna do studenog) također su dobra godišnja doba za posjet Pontinskim otocima. Prosječna temperatura je oko 20 stupnjeva Celzijusa, što pruža idealne uvjete za planinarenje, kulturne posjete i istraživanje okolne prirode. Tijekom ovih ranih sezona cijene su općenito pristupačnije, a Pontinski otoci su manje prepuni turista.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None