Napulj
Izravno putovanje do Forio trajekt
Forio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Napulj do Forio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Napulj - Forio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Napulj do Forio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Napulj do Forio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Napulj do Forio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Alilauro. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Napulj Forio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Alilauro nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Napulj i Forio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Napulj - Forio

Polazna luka
Napulj
Italija
Campania
Luka dolaska
Forio
Italija
Campania
Udaljenost
35 km
Trajektne tvrtke
Alilauro
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Napulj Forio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Napulj do Forio pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 24 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Napulj Forio je 24 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Napulj do Forio je 1 sati 13 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 15 min da stignu do Forio, dok će najbrži brodovi stići u Forio za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Napulj u 07:05. Posljednji brod za Forio napušta luku Napulj u 14:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Napulj Forio
24 €
Raspon cijena trajekta Napulj Forio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 24 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Napulj Forio
1 sati 13 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Forio
07:05
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Forio
14:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Forio
08:20
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Forio
15:50

Koje tvrtke pružaju usluge između Napulj i Forio?

Ako želite putovati između Napulj i Forio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Alilauro koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Alilauro Napulj Forio
Alilauro
Alilauro je trajektna tvrtka sa sjedištem u Italiji koja nudi trajektne usluge između talijanskih otoka u Tirenskom moru, uključujući Ischiju i Capri. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Napulj-Forio i rezervirati kartu za Alilauro između Napulj i Forio. Alilauro ima 6 prelazaka dnevno u Forio iz Napulj, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Alilauro
1 sati
6 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Napulj? Gdje brodovi stižu u Forio?

Polazna luka u Napulj

Trajekti Alilauro polaze za Forio iz sljedećih luka Napulj:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Kartica

Luka dolaska u Forio

Brodovi Alilauro stižu u Forio iz sljedećih luka:

Forio
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska