Mykonos
Izravno putovanje do Koufonissia trajekt
Koufonissia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Mykonos do Koufonissia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Mykonos - Koufonissia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Mykonos do Koufonissia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Mykonos do Koufonissia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Mykonos do Koufonissia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Mykonos Koufonissia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Mykonos i Koufonissia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Mykonos - Koufonissia

Polazna luka
Mykonos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Koufonissia
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
62 km
Trajektne tvrtke
Cyclades Fast Ferries, Sea Jets
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Mykonos Koufonissia: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Mykonos do Koufonissia pronaći ćete karte između 56 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 56 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Mykonos Koufonissia je 56 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Mykonos do Koufonissia je 2 sati 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 30 min da stignu do Koufonissia, dok će najbrži brodovi stići u Koufonissia za 1 sati 25 min. Prvi trajekt polazi iz luke Mykonos u 10:00. Posljednji brod za Koufonissia napušta luku Mykonos u 11:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Mykonos Koufonissia
56 €
Raspon cijena trajekta Mykonos Koufonissia (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
56 € - 56 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Mykonos Koufonissia
2 sati 25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Koufonissia
10:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Koufonissia
11:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Koufonissia
12:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Koufonissia
14:30

Zašto ići trajektom iz Mykonos u Koufonissia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Mykonos do Koufonissia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Koufonissia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Mykonos-Koufonissia idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Iako nije obvezno prijeći iz Mykonos u Koufonissia rezervirajući kabinu, ipak se uskraćujete udobnosti da je trajekt jedini način prijevoza koji nudi. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Koufonissia ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Tijekom putovanja trajektom Mykonos Koufonissia sa Sea Jets ili Cyclades Fast Ferries, postoje bezbrojne prilike za zabavu u restoranima i barovima, ili za šetnju i sunčanje na palubi šetališta... Potpuno drugačije iskustvo od leta!
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Međutim, na trajektu nemate taj problem: vaš se bicikl utovaruje izravno u ogromnu garažu broda. Ostavljate ga do prijelaza Mykonos Koufonissia potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Koufonissia.

Koje tvrtke pružaju usluge između Mykonos i Koufonissia?

Ako želite putovati između Mykonos i Koufonissia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Cyclades Fast Ferries Mykonos Koufonissia
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries osnovan je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Nudi brze prijelaze između grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Koufonissia i rezervirati kartu za Cyclades Fast Ferries između Mykonos i Koufonissia. Više informacija o Cyclades Fast Ferries
Sea Jets Mykonos Koufonissia
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mykonos-Koufonissia i rezervirati kartu za Sea Jets između Mykonos i Koufonissia. Sea Jets ima 7 prelazaka tjedno u Koufonissia iz Mykonos, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Sea Jets
1 sati 30 min
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Mykonos? Gdje brodovi stižu u Koufonissia?

Polazna luka u Mykonos

Trajekti Cyclades Fast Ferries ili Sea Jets polaze za Koufonissia iz sljedećih luka Mykonos:

Mykonos
Kartica

Luka dolaska u Koufonissia

Brodovi Sea Jets ili Cyclades Fast Ferries stižu u Koufonissia iz sljedećih luka:

Koufonissia
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Mykonos do Koufonissia, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 62 km između Mykonos i Koufonissia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Mykonos i Koufonissia) i trajektnoj tvrtki (Cyclades Fast Ferries i Sea Jets). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Mykonos i Koufonissia.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Mykonos i Koufonissia: Cyclades Fast Ferries i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Cyclades Fast Ferries, Sea Jets.

Tijekom vašeg prijelaza između Mykonos i Koufonissia prijeći ćete 62 km.

Za vožnju brodom od Mykonos do Koufonissia možete pronaći cijene između 56 € za najnižu i 56 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 56 €.

Prvi brod polazi u 10:00 za Koufonissia iz luke Mykonos.

Posljednji brod za Koufonissia obično isplovljava u 11:15 iz luke Mykonos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska