Preporučena ruta
Morrojable
Izravno putovanje do Las Palmas De Gran Canaria trajekt
Las Palmas De Gran Canaria
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Morrojable
Putovanje trajekt za Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Putovanje trajekt za Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ili Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Morrojable Las Palmas De Gran Canaria prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Morrojable - Las Palmas De Gran Canaria

Polazna luka
Morrojable
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
Las Palmas De Gran Canaria
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
105 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Učestalost križanja
4 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Morrojable Las Palmas De Gran Canaria: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria pronaći ćete karte između 48 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 127 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Morrojable Las Palmas De Gran Canaria je 84 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria je 2 sati 2 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 50 min da stignu do Las Palmas De Gran Canaria, dok će najbrži brodovi stići u Las Palmas De Gran Canaria za 2 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Morrojable u 06:30. Posljednji brod za Las Palmas De Gran Canaria napušta luku Morrojable u 19:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
84 €
Raspon cijena trajekta Morrojable Las Palmas De Gran Canaria (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
48 € - 127 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
2 sati 2 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Las Palmas De Gran Canaria
06:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Las Palmas De Gran Canaria
19:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Las Palmas De Gran Canaria
08:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Las Palmas De Gran Canaria
21:30

Zašto ići trajektom iz Morrojable u Las Palmas De Gran Canaria?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Las Palmas De Gran Canaria. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria idealno prijevozno sredstvo.

Da ne brinem o broju vrećica
Jedna torba besplatna, sve ostale se plaćaju. Ovo je formula koja se često koristi kada putujemo drugim načinima prijevoza, što vrlo često dovodi do značajnog povećanja računa. Međutim, kada se u Morrojable ukrcate na trajekt Naviera Armas ili Fred Olsen Express, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Las Palmas De Gran Canaria. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Naviera Armas ili Fred Olsen Express za više informacija.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Morrojable Las Palmas De Gran Canaria, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Putovanje trajektom jednostavno je idealan prijevoz između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria kada ste sa svojom obitelji, a posebno s djecom. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Morrojable, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Las Palmas De Gran Canaria vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria?

Ako želite putovati između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria i rezervirati kartu za Naviera Armas između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria. Naviera Armas ima 7 prelazaka tjedno u Las Palmas De Gran Canaria iz Morrojable, a vrijeme putovanja je 2 sati 55 min. Više informacija o Naviera Armas
2 sati 55 min
7 prelazaka tjedno
Fred Olsen Express Morrojable Las Palmas De Gran Canaria
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Morrojable-Las Palmas De Gran Canaria i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria. Fred Olsen Express ima 3 prelazaka dnevno u Las Palmas De Gran Canaria iz Morrojable, a vrijeme putovanja je 2 sati. Više informacija o Fred Olsen Express
2 sati
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Morrojable? Gdje brodovi stižu u Las Palmas De Gran Canaria?

Polazna luka u Morrojable

Trajekti Naviera Armas ili Fred Olsen Express polaze za Las Palmas De Gran Canaria iz sljedećih luka Morrojable:

Morrojable
Kartica

Luka dolaska u Las Palmas De Gran Canaria

Brodovi Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u Las Palmas De Gran Canaria iz sljedećih luka:

la Luz
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria, trebat će vam najmanje 2 sati da prijeđete 105 km između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Fred Olsen Express). Trenutno postoji 4 prelazaka dnevno između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria: Naviera Armas i Fred Olsen Express.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijekom vašeg prijelaza između Morrojable i Las Palmas De Gran Canaria prijeći ćete 105 km.

Za vožnju brodom od Morrojable do Las Palmas De Gran Canaria možete pronaći cijene između 48 € za najnižu i 127 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 84 €.

Prvi brod polazi u 06:30 za Las Palmas De Gran Canaria iz luke Morrojable.

Posljednji brod za Las Palmas De Gran Canaria obično isplovljava u 19:30 iz luke Morrojable.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska