Preporučena ruta
Miloš
Izravno putovanje do Chalki trajekt
Chalki
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Miloš
Putovanje trajekt za Santorini
Santorini
Putovanje trajekt za Chalki
Chalki
Saznajte cijene
Miloš
Putovanje trajekt za Rodos
Rodos
Putovanje trajekt za Chalki
Chalki
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Miloš do Chalki?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Miloš - Chalki? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Miloš do Chalki zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Miloš do Chalki može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Miloš do Chalki bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets ili LANE Sea Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Miloš Chalki prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova ANEK Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Miloš i Chalki, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Miloš - Chalki

Polazna luka
Miloš
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Chalki
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
290 km
Trajektne tvrtke
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
24 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Miloš i Chalki?

Ako želite putovati između Miloš i Chalki trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući ANEK Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

ANEK Lines Miloš Chalki
ANEK Lines
Anek Lines je grčka brodarska tvrtka koja upravlja rutom Miloš-Chalki i upravlja drugim brodskim linijama između Italije i Grčke kao i između mnogih grčkih otoka. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Miloš-Chalki i rezervirati kartu za ANEK Lines između Miloš i Chalki. ANEK Lines ima 1 prelazaka tjedno u Chalki iz Miloš, a vrijeme putovanja je 24 sati. Više informacija o ANEK Lines
24 sati
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Miloš? Gdje brodovi stižu u Chalki?

Polazna luka u Miloš

Trajekti ANEK Lines polaze za Chalki iz sljedećih luka Miloš:

Milos
Kartica
Milos
Kartica

Luka dolaska u Chalki

Brodovi ANEK Lines stižu u Chalki iz sljedećih luka:

Chalki
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Miloš do Chalki, trebat će vam najmanje 24 sati da prijeđete 290 km između Miloš i Chalki.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Miloš i Chalki) i trajektnoj tvrtki (ANEK Lines). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Miloš i Chalki.

Postoji 1 brodarskih kompanija koje povezuju Miloš i Chalki: ANEK Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska