Preporučena ruta
Mesta (Chios)
Izravno putovanje do Lemnos trajekt
Lemnos
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Mesta (Chios)
Putovanje trajekt za Agios Efstratios
Agios Efstratios
Putovanje trajekt za Lemnos
Lemnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Mesta (Chios) do Lemnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Mesta (Chios) - Lemnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Mesta (Chios) do Lemnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Mesta (Chios) do Lemnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Mesta (Chios) do Lemnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Mesta (Chios) Lemnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Sea Jets nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Mesta (Chios) i Lemnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Mesta (Chios) - Lemnos

Polazna luka
Mesta (Chios)
Grčka
Luka dolaska
Lemnos
Grčka
Udaljenost
193 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Mesta (Chios) u Lemnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Mesta (Chios) do Lemnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lemnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Mesta (Chios)-Lemnos idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Mesta (Chios)-Lemnos mnogo je brže avionom. Ali nađete se zaglavljeni u svom sjedalu, vezani pojasom i mogućnosti kretanja su gotovo ravne nuli. S druge strane, tijekom prijelaza Mesta (Chios) Lemnos na Sea Jets ili Hellenic Seaways brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Mesta (Chios) Lemnos ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Tijekom cijelog putovanja od Mesta (Chios) do Lemnos, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. On će vas orijentirati oko broda, odvesti do vaše kabine, poslužit će vas u restoranu i odgovoriti na sva pitanja. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Mesta (Chios) i Lemnos?

Ako želite putovati između Mesta (Chios) i Lemnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Sea Jets koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Mesta (Chios) Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mesta (Chios)-Lemnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Mesta (Chios) i Lemnos. Više informacija o Hellenic Seaways
Sea Jets Mesta (Chios) Lemnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mesta (Chios)-Lemnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Mesta (Chios) i Lemnos. Više informacija o Sea Jets

Odakle polaze trajekti u Mesta (Chios)? Gdje brodovi stižu u Lemnos?

Polazna luka u Mesta (Chios)

Trajekti Hellenic Seaways ili Sea Jets polaze za Lemnos iz sljedećih luka Mesta (Chios):

Mesta (Chios)
Kartica

Luka dolaska u Lemnos

Brodovi Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lemnos iz sljedećih luka:

Limnos (Myrina)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Mesta (Chios) i Lemnos: Hellenic Seaways i Sea Jets.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Mesta (Chios) i Lemnos prijeći ćete 193 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska