Messina
Izravno putovanje do Villa San Giovanni trajekt, vlak, autobus
Villa San Giovanni
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Messina do Villa San Giovanni?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Messina - Villa San Giovanni? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Messina do Villa San Giovanni zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Messina do Villa San Giovanni može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Messina do Villa San Giovanni bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Metromare ili Caronte & Tourist. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Messina Villa San Giovanni prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Metromare ili Caronte & Tourist nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Messina i Villa San Giovanni, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Messina - Villa San Giovanni

Polazna luka
Messina
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Villa San Giovanni
Italija
Kalabrija
Udaljenost
7 km
Trajektne tvrtke
Metromare, Caronte & Tourist
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Messina u Villa San Giovanni?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Messina do Villa San Giovanni može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Villa San Giovanni. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Messina-Villa San Giovanni idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Messina do Villa San Giovanni. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Messina Villa San Giovanni na Caronte & Tourist ili Metromare brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ne postoji ugodnije prijevozno sredstvo od trajekta za putovanje između Messina i Villa San Giovanni s obitelji. Tamo je sve lakše. Čim napustite Messina, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Villa San Giovanni vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Messina i Villa San Giovanni vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Metromare ili Caronte & Tourist na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Messina do vašeg napuštanja broda u Villa San Giovanni. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.

Koje tvrtke pružaju usluge između Messina i Villa San Giovanni?

Ako želite putovati između Messina i Villa San Giovanni trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Metromare ili Caronte & Tourist koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Metromare Messina Villa San Giovanni
Metromare
Tvrtka Metromare osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Messina i Villa San Giovanni. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Messina-Villa San Giovanni i rezervirati kartu za Metromare između Messina i Villa San Giovanni. Više informacija o Metromare
Caronte & Tourist Messina Villa San Giovanni
Caronte & Tourist
Tvrtka Caronte & Tourist osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Messina i Villa San Giovanni. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Messina-Villa San Giovanni i rezervirati kartu za Caronte & Tourist između Messina i Villa San Giovanni. Više informacija o Caronte & Tourist

Odakle polaze trajekti u Messina? Gdje brodovi stižu u Villa San Giovanni?

Polazna luka u Messina

Trajekti Metromare ili Caronte & Tourist polaze za Villa San Giovanni iz sljedećih luka Messina:

Messina
Kartica
Messina Caronte Tourist Ferries
Kartica

Luka dolaska u Villa San Giovanni

Brodovi Caronte & Tourist ili Metromare stižu u Villa San Giovanni iz sljedećih luka:

Villa San Giovanni
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Messina i Villa San Giovanni: Metromare i Caronte & Tourist.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Metromare, Caronte & Tourist.

Tijekom vašeg prijelaza između Messina i Villa San Giovanni prijeći ćete 7 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska