Messina
Izravno putovanje do Reggio Calabria trajekt
Reggio Calabria
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Messina do Reggio Calabria?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Messina - Reggio Calabria? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Messina do Reggio Calabria zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Messina do Reggio Calabria može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Messina do Reggio Calabria bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Messina Reggio Calabria prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Messina i Reggio Calabria, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Messina - Reggio Calabria

Polazna luka
Messina
Italija
Sicilija
Luka dolaska
Reggio Calabria
Italija
Kalabrija
Udaljenost
11 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Messina Reggio Calabria: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Messina do Reggio Calabria pronaći ćete karte između 4 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 4 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Messina Reggio Calabria je 4 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Messina do Reggio Calabria je 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 30 min da stignu do Reggio Calabria, dok će najbrži brodovi stići u Reggio Calabria za 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Messina u 08:05. Posljednji brod za Reggio Calabria napušta luku Messina u 18:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Messina Reggio Calabria
4 €
Raspon cijena trajekta Messina Reggio Calabria (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
4 € - 4 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Messina Reggio Calabria
30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Reggio Calabria
08:05
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Reggio Calabria
18:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Reggio Calabria
08:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Reggio Calabria
19:00

Zašto ići trajektom iz Messina u Reggio Calabria?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Messina do Reggio Calabria može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Reggio Calabria. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Messina-Reggio Calabria idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Kao opće pravilo, putovanje Messina-Reggio Calabria mnogo je brže avionom. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Messina Reggio Calabria na Metromare, Meridiano Lines ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Messina Reggio Calabria opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Reggio Calabria stići potpuno opušteni.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Messina do Reggio Calabria potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Reggio Calabria.

Koje tvrtke pružaju usluge između Messina i Reggio Calabria?

Ako želite putovati između Messina i Reggio Calabria trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Messina Reggio Calabria
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Messina-Reggio Calabria i rezervirati kartu za Liberty Lines između Messina i Reggio Calabria. Više informacija o Liberty Lines
Meridiano Lines Messina Reggio Calabria
Meridiano Lines
Tvrtka Meridiano Lines osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Messina i Reggio Calabria. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Messina-Reggio Calabria i rezervirati kartu za Meridiano Lines između Messina i Reggio Calabria. Više informacija o Meridiano Lines
Metromare Messina Reggio Calabria
Metromare
Tvrtka Metromare osigurava prijelaze u Italija, a posebno pomorske veze između luka Messina i Reggio Calabria. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Messina-Reggio Calabria i rezervirati kartu za Metromare između Messina i Reggio Calabria. Više informacija o Metromare

Odakle polaze trajekti u Messina? Gdje brodovi stižu u Reggio Calabria?

Polazna luka u Messina

Trajekti Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare polaze za Reggio Calabria iz sljedećih luka Messina:

Messina
Kartica

Luka dolaska u Reggio Calabria

Brodovi Metromare, Meridiano Lines ili Liberty Lines stižu u Reggio Calabria iz sljedećih luka:

Reggio di Calabria
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Messina i Reggio Calabria: Liberty Lines, Meridiano Lines i Metromare.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare.

Prije rezervacije usporedite cijene Liberty Lines, Meridiano Lines, Metromare na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Messina Reggio Calabria, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Messina i Reggio Calabria prijeći ćete 11 km.

Za vožnju brodom od Messina do Reggio Calabria možete pronaći cijene između 4 € za najnižu i 4 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 4 €.

Prvi brod polazi u 08:05 za Reggio Calabria iz luke Messina.

Posljednji brod za Reggio Calabria obično isplovljava u 18:30 iz luke Messina.

Vaše iskustvo prijelaza Messina Reggio Calabria

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Messina i Reggio Calabria, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Messina do izlaska u Reggio Calabria. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Messina i Reggio Calabria.

Spreman za ukrcaj u Messina

Evo koraka za ukrcaj prije početka vašeg putovanja morem Messina Reggio Calabria:

  • Raspored prezentacija u luci Messina / Javite se na trajektnom terminalu Messina u roku koji odredi tvrtka Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Messina Reggio Calabria / Idite do šaltera Metromare, Meridiano Lines ili Liberty Lines na trajektnom terminalu Messina kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Reggio Calabria / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Messina koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Metromare, Meridiano Lines ili Liberty Lines dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu između Messina i Reggio Calabria

Tijekom plovidbe, svatko ima koristi od usluga dostupnih na brodu Liberty Lines, Meridiano Lines ili Metromare po želji. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Reggio Calabria je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Reggio Calabria:

  • Približavanje luci Reggio Calabria / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Stoga nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Reggio Calabria.
  • Očistite svoju kabinu. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Reggio Calabria.
  • Siđite s broda i istražite Reggio Calabria / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinska provjera ne može se isključiti u Reggio Calabria. Konačno, vaš boravak u Reggio Calabria počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska