Preporučena ruta
Marseille
Izravno putovanje do Skikda trajekt
Skikda
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Sete
Sete
Putovanje trajekt za Skikda
Skikda
Saznajte cijene
Marseille
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Genova
Genova
Putovanje trajekt za Skikda
Skikda
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Marseille do Skikda?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Marseille - Skikda? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Marseille do Skikda zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Marseille do Skikda može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Marseille do Skikda bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Algérie Ferries ili Corsica Linea. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Marseille Skikda prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Corsica Linea ili Algérie Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Marseille i Skikda, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Marseille - Skikda

Polazna luka
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Luka dolaska
Skikda
Alžir
Udaljenost
725 km
Trajektne tvrtke
Algérie Ferries, Corsica Linea
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
20 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Marseille Skikda: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Marseille do Skikda pronaći ćete karte između 144 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 841 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Marseille Skikda je 371 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Marseille do Skikda je 11 sati 53 min. Najsporijim trajektima trebat će 21 sati da stignu do Skikda, dok će najbrži brodovi stići u Skikda za . Prvi trajekt polazi iz luke Marseille u 11:00. Posljednji brod za Skikda napušta luku Marseille u 16:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Marseille Skikda
371 €
Raspon cijena trajekta Marseille Skikda (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
144 € - 841 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Marseille Skikda
11 sati 53 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Skikda
11:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Skikda
16:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Skikda
10:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Skikda
12:00

Zašto ići trajektom iz Marseille u Skikda?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Marseille do Skikda može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Skikda. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Marseille-Skikda idealno prijevozno sredstvo.

Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Na brodu Corsica Linea ili Algérie Ferries trajekta ipak ćete uživati ​​u laganom polasku iz Marseille i ploveći brzinom manjom od 40 km/h prema Skikda. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Marseille Skikda prijelaz malo prekratak!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Kada smo na obali, često tražimo mjesta s kojih se pruža najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Marseille Skikda, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Corsica Linea ili Algérie Ferries, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.
Uživajte u svježem morskom zraku
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Marseille, iz luke, prošećite palubom broda Corsica Linea ili Algérie Ferries i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Skikda započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Marseille i Skikda?

Ako želite putovati između Marseille i Skikda trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Corsica Linea ili Algérie Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Corsica Linea Marseille Skikda
Corsica Linea
Corsica Linea je vrlo nova tvrtka, nastala nakon raspuštanja SNCM-a sa sjedištem u luci Marseille. Opslužuje Korziku, Tunis i Alžir. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Marseille-Skikda i rezervirati kartu za Corsica Linea između Marseille i Skikda. Više informacija o Corsica Linea
Algérie Ferries Marseille Skikda
Algérie Ferries
Algérie Ferries je pomorski prijevoznik putnika i tereta koji povezuje Alžir s Francuskom i Španjolskom. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Marseille-Skikda i rezervirati kartu za Algérie Ferries između Marseille i Skikda. Algérie Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Skikda iz Marseille, a vrijeme putovanja je 20 sati. Više informacija o Algérie Ferries
20 sati
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Marseille? Gdje brodovi stižu u Skikda?

Polazna luka u Marseille

Trajekti Corsica Linea ili Algérie Ferries polaze za Skikda iz sljedećih luka Marseille:

Marseille - Gare Maritime de la Joliette (Corse - National)
Kartica
Marseille - Gare Maritime de la Major (International)
Kartica

Sa stanice (željezničke i/ili cestovne)

Ako stignete na kolodvor Marseille, znajte da je lako doći do trajektnog terminala. Imate nekoliko opcija:

  1. Pješice: Trajektno pristanište udaljeno je oko 2,5 km od kolodvora. Stoga možete doći pješice slijedeći upute za Port de la Joliette. Trebat će vam oko 40 minuta.

  2. Taksijem: Također možete uzeti taksi od željezničke stanice do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 10 minuta i košta oko 15 eura.

  3. Javnim prijevozom: Marseille ima izvrsnu mrežu javnog prijevoza. Možete uzeti liniju metroa 1 od stanice do stanice “Joliette”. Od tamo možete hodati oko 5 minuta do trajektnog terminala. Vožnja metroom košta oko 1,60 eura i traje oko 10 minuta.

Od zračne luke

Ako stignete u zračnu luku Marseille-Provence, evo kako doći do trajektnog terminala:

  1. Taksijem: Možete uzeti taksi izravno od zračne luke do trajektnog terminala. Putovanje traje oko 30 minuta i košta oko 50 eura.

  2. Autobusom: Zračna luka nudi prijevoz do središta Marseillea. Možete uzeti prijevoz “Navette Marseille Aéroport” koji će vas odvesti do autobusnog kolodvora Marseille Saint-Charles. Od tamo možete slijediti prethodno navedene opcije kako biste došli do trajektnog terminala.

Automobilom s glavnih prometnica

Dolazite li automobilom s glavnih prometnica, evo kako doći do trajektnog terminala iz različitih smjerova:

  1. S autoceste A7 (smjer jug): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

  2. S autoceste A55 (u smjeru sjevera): Izađite na izlaz “Vieux-Port / La Joliette” i slijedite znakove koji označavaju trajektni terminal. Putovanje od autoceste traje otprilike 5 minuta.

  3. S autoceste A50 (istočni smjer): Slijedite znakove za centar grada Marseillea. Kada stignete blizu Stare luke, slijedite putokaze do trajektnog terminala. Ostavite oko 10 minuta od autoceste.

Naknade za parkiranje na trajektnom terminalu variraju ovisno o duljini parkiranja i dobu godine. Ostavite oko 10 eura za dan parkiranja.

Luka dolaska u Skikda

Brodovi Algérie Ferries ili Corsica Linea stižu u Skikda iz sljedećih luka:

Skikda Port
Kartica
Skikda
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Marseille i Skikda
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Marseille do Skikda, trebat će vam najmanje 20 sati da prijeđete 725 km između Marseille i Skikda.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Marseille i Skikda) i trajektnoj tvrtki (Corsica Linea i Algérie Ferries). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Marseille i Skikda.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Marseille i Skikda: Corsica Linea i Algérie Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Algérie Ferries, Corsica Linea.

Tijekom vašeg prijelaza između Marseille i Skikda prijeći ćete 725 km.

Za vožnju brodom od Marseille do Skikda možete pronaći cijene između 144 € za najnižu i 841 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 371 €.

Prvi brod polazi u 11:00 za Skikda iz luke Marseille.

Posljednji brod za Skikda obično isplovljava u 16:00 iz luke Marseille.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska