Preporučena ruta
Mahon
Izravno putovanje do Palma (Mallorca) trajekt
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Mahon
Putovanje trajekt za Barcelona
Barcelona
Putovanje trajekt, let za Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Mahon do Palma (Mallorca)?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Mahon - Palma (Mallorca)? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Mahon do Palma (Mallorca) zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Mahon do Palma (Mallorca) može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Mahon do Palma (Mallorca) bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci ili Trasmed. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Mahon Palma (Mallorca) prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Trasmed ili Acciona Trasmediterránea nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Mahon i Palma (Mallorca), jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Mahon - Palma (Mallorca)

Polazna luka
Mahon
Španija
Balearski otoci
Luka dolaska
Palma (Mallorca)
Španija
Balearski otoci
Udaljenost
145 km
Trajektne tvrtke
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Učestalost križanja
1 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
5 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Mahon Palma (Mallorca): Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Mahon do Palma (Mallorca) pronaći ćete karte između 54 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 129 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Mahon Palma (Mallorca) je 92 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Mahon do Palma (Mallorca) je 6 sati. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati da stignu do Palma (Mallorca), dok će najbrži brodovi stići u Palma (Mallorca) za 6 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Mahon u 17:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Mahon Palma (Mallorca)
92 €
Raspon cijena trajekta Mahon Palma (Mallorca) (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
54 € - 129 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Mahon Palma (Mallorca)
6 sati
Vrijeme polaska prvog trajekta za Palma (Mallorca)
17:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Palma (Mallorca)
23:00

Zašto ići trajektom iz Mahon u Palma (Mallorca)?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Mahon do Palma (Mallorca) može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Palma (Mallorca). Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Mahon-Palma (Mallorca) idealno prijevozno sredstvo.

Za udobnost kabine
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Mahon Palma (Mallorca) ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Iako je njihova upotreba očiglednija tijekom noćnog prijelaza, posve je moguće rezervirati jedan tijekom dana.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Svaki odmor na obali tražimo najbolji pogled na more. Tijekom plovidbe Mahon Palma (Mallorca), bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Trasmed ili Acciona Trasmediterránea, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. U Mahon, iz luke, prošećite palubom broda Trasmed ili Acciona Trasmediterránea i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Palma (Mallorca) započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Mahon i Palma (Mallorca)?

Ako želite putovati između Mahon i Palma (Mallorca) trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Trasmed ili Acciona Trasmediterránea koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Trasmed Mahon Palma (Mallorca)
Trasmed
Tvrtka Trasmed osigurava prijelaze u Španija, a posebno pomorske veze između luka Mahon i Palma (Mallorca). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mahon-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Trasmed između Mahon i Palma (Mallorca). Više informacija o Trasmed
Acciona Trasmediterránea Mahon Palma (Mallorca)
Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea osnovana je 1989. godine i ima sjedište u Barceloni, Španjolska. Tvrtka opslužuje regije Sredozemnog mora u Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Mahon-Palma (Mallorca) i rezervirati kartu za Acciona Trasmediterránea između Mahon i Palma (Mallorca). Acciona Trasmediterránea ima 1 prelazaka tjedno u Palma (Mallorca) iz Mahon, a vrijeme putovanja je 5 sati 30 min. Više informacija o Acciona Trasmediterránea
5 sati 30 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Mahon? Gdje brodovi stižu u Palma (Mallorca)?

Polazna luka u Mahon

Trajekti Trasmed ili Acciona Trasmediterránea polaze za Palma (Mallorca) iz sljedećih luka Mahon:

Mahon
Kartica

Luka dolaska u Palma (Mallorca)

Brodovi Acciona Trasmediterránea ili Trasmed stižu u Palma (Mallorca) iz sljedećih luka:

Palma de Mallorca
Kartica

Ako ste upravo stigli trajektom u Palma de Mallorcu, ovdje smo za vas prikupili sve informacije koje su vam potrebne da stignete do različitih mjesta u gradu.

Dođite do intermodalne stanice - Estacio Intermodal

Ako želite ići na stanicu Palma de Mallorca, imate nekoliko opcija. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Možete uzeti autobus broj 1 ili 4 sa stajališta u blizini trajektnog terminala. Putovanje do kolodvora traje oko 15 minuta, a cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Cijene se razlikuju ovisno o udaljenosti i vremenu, ali prosječna cijena do stanice je oko 15 eura.

Ako se više volite voziti, znajte da kolodvor ima parking na kojem možete ostaviti automobil. Cijene parkiranja variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene od 10 eura.

Zračna luka Palma

Ako do zračne luke trebate doći s trajekta, također možete birati između nekoliko opcija prijevoza. Za ekonomično rješenje preporučuje se javni prijevoz. Autobus broj A1 vodi vas izravno do zračne luke sa željezničke stanice za otprilike 35 minuta. Cijena ulaznice je oko 5 eura.

Ako volite brže i udobnije putovanje, možete uzeti taksi. Putovanje od trajekta do zračne luke u prosjeku traje 20 minuta, a cijena je oko 25 eura.

Ako imate osobni automobil, jednostavno pratite putokaze iz luke kako biste došli do zračne luke. U zračnoj luci postoji parking čije cijene variraju ovisno o trajanju, no moguće je pronaći dnevne cijene već od 12 eura.

Centar grada

Da biste došli do centra grada s trajekta, imate nekoliko mogućnosti prijevoza. Najprikladniji način je korištenje javnog prijevoza. Autobus broj 1 dovest će vas do centra grada za oko 20 minuta. Cijena karte je oko 2 eura.

Druga opcija je uzeti taksi. Putovanje do centra grada u prosjeku traje 15 minuta, a cijena karte je oko 10 eura.

Ukoliko se želite koristiti vlastitim automobilom, važno je napomenuti da promet u središtu grada može biti gust, posebno u vrijeme gužve. Postoji, međutim, nekoliko parkirališta u blizini centra grada, s cijenama koje variraju ovisno o trajanju i lokaciji.

Ostali alternativni prijelazi između Mahon i Palma (Mallorca)
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Mahon do Palma (Mallorca), trebat će vam najmanje 5 sati 30 min da prijeđete 145 km između Mahon i Palma (Mallorca).

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Mahon i Palma (Mallorca)) i trajektnoj tvrtki (Trasmed i Acciona Trasmediterránea). Trenutno postoji 1 prelazaka tjedno između Mahon i Palma (Mallorca).

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Mahon i Palma (Mallorca): Trasmed i Acciona Trasmediterránea.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Tijekom vašeg prijelaza između Mahon i Palma (Mallorca) prijeći ćete 145 km.

Za vožnju brodom od Mahon do Palma (Mallorca) možete pronaći cijene između 54 € za najnižu i 129 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 92 €.

Prvi brod polazi u 17:00 za Palma (Mallorca) iz luke Mahon.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska