Putovanje trajektom Lymington Otok Wight

Putovanje trajektom iz Lymington u Otok Wight odličan je izbor! Brodskim prijelazima iz Lymington u Otok Wight upravlja 1 brodskih kompanija (Wightlink) koje opslužuju luke Yarmouth i Lymington.

Kako biste bili sigurni da ćete pronaći jeftinu brodsku kartu Lymington Otok Wight, preporučujemo da koristite našu tražilicu koja uspoređuje ponude, cijene i vozne redove Wightlink.

Trajekt Lymington Otok Wight u brojkama

Sletjeti
Ujedinjeno Kraljevstvo
Broj križanja
15 prelazaka dnevno
Broj priključaka
2
Broj trajektnih veza
1
Broj trajektnih kompanija
1
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Sve trajektne linije Lymington Otok Wight

Tražite li trajekt Lymington Otok Wight? Otkrijte najpopularnije rute koje vam omogućuju navigaciju između ovih različitih regija. Bilo da želite doći do otoka, povijesnih luka ili slikovitih plaža, trajekti su zgodan i udoban način putovanja između Lymington i Otok Wight. Udobne kabine, restorani na brodu, kina, aktivnosti za djecu,... trajekti Wightlink nude odlične sadržaje i usluge za cijelu obitelj.

Kako biste se pripremili za svoje putovanje trajektom u Lymington ili Yarmouth, koristite naš alat za usporedbu cijena kako biste pronašli najbolje ponude karata za trajekt Lymington Otok Wight koje će vam uštedjeti vrijeme i budžet. Pomoću našeg alata za pretraživanje koji je jednostavan za korištenje, možete pronaći ponude i rasporede nekoliko trajektnih kompanija, uključujući Wightlink. Zasigurno postoji ponuda koja odgovara vašim potrebama i vašem budžetu. Pretražite više od 1 trajektnih ruta između Lymington i Otok Wight!

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj
Trajekt Lymington Otok Wight - Jeftine karte

Vodič za putovanje trajektom od Lymington do Otok Wight

Otok Wight: Dolazak trajektom iz Lymington i istraživanje regije

Nakon što se iskrcate u Cowesu, živahnom i slikovitom gradiću, odmah ćete biti impresionirani pomorskim šarmom otoka Wight. Cowes je poznat po svojoj povezanosti s jedrenjem i svake godine je domaćin poznatog Cowes Weeka, događaja koji svi ljubitelji jedrenja moraju posjetiti. Slobodno prošećite obalom, posjetite antikvarijate i uživajte u brojnim tradicionalnim pubovima koji se nižu popločanim ulicama.

U nastavku putovanja stižete u Newport, glavni grad otoka Wight. Ovaj povijesni grad prepun je zaštićenih zgrada, lokalnih trgovina, kafića i restorana. Svakako posjetite dvorac Carisbrooke, srednjovjekovnu utvrdu s koje se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. Također možete istražiti vrtove dvorca, pa čak i pogledati predstavu sokolarstva.

Otok Wight: Najbolje vrijeme za putovanje?

Najbolja sezona za putovanje na otok Wight općenito je ljeto, od lipnja do kolovoza. U tom razdoblju prosječne temperature su ugodno tople i kreću se od 17 do 21 stupanj Celzijusa. Očekuju vas sunčani dani i vedro nebo, idealno za posjet plažama, planinarenje i uživanje u aktivnostima na otvorenom. No, imajte na umu da je ljeto ujedno i najprometnija turistička sezona, pa atrakcije mogu biti prepune, a cijene veće.

Ako radije izbjegavate gužve, proljeće (od ožujka do svibnja) i jesen (od rujna do studenog) idealna su godišnja doba za posjet otoku Wight. Temperature su blage, kreću se između 8 i 17 stupnjeva Celzija, a krajolici su veličanstveni proljetnim cvijećem ili jesenskim bojama. Također je odlično vrijeme za pješačenje obalnim stazama i otkrivanje netaknute prirode otoka.

Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

None

None
None
None