Lubeck
Izravno putovanje do Liepaja trajekt
Liepaja
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lubeck do Liepaja?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lubeck - Liepaja? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lubeck do Liepaja zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lubeck do Liepaja može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lubeck do Liepaja bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Stena Line. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lubeck Liepaja prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Stena Line nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lubeck i Liepaja, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lubeck - Liepaja

Polazna luka
Lubeck
Njemačka
Schleswig-Holstein
Luka dolaska
Liepaja
Letonija
Udaljenost
716 km
Trajektne tvrtke
Stena Line
Učestalost križanja
5 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
26 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Lubeck Liepaja: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Lubeck do Liepaja pronaći ćete karte između 43 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 215 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Lubeck Liepaja je 104 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Lubeck do Liepaja je 22 sati 25 min. Najsporijim trajektima trebat će 23 sati da stignu do Liepaja, dok će najbrži brodovi stići u Liepaja za 22 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Lubeck u 16:00. Posljednji brod za Liepaja napušta luku Lubeck u 23:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Lubeck Liepaja
104 €
Raspon cijena trajekta Lubeck Liepaja (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
43 € - 215 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Lubeck Liepaja
22 sati 25 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Liepaja
16:00
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Liepaja
23:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Liepaja
15:00
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Liepaja
23:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Lubeck i Liepaja?

Ako želite putovati između Lubeck i Liepaja trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Stena Line koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Stena Line Lubeck Liepaja
Stena Line
Stena Line je trajektna tvrtka sa sjedištem u Švedskoj koja pruža usluge putnika i vozila između luka u zapadnoj Europi, uključujući luke Harwich u Velikoj Britaniji i Hook of Holland u Nizozemskoj. -Low, između Hulla i Rotterdama i između Liverpoola i Belfasta u sjevernoj Irska. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lubeck-Liepaja i rezervirati kartu za Stena Line između Lubeck i Liepaja. Stena Line ima 5 prelazaka tjedno u Liepaja iz Lubeck, a vrijeme putovanja je 26 sati. Više informacija o Stena Line
26 sati
5 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Lubeck? Gdje brodovi stižu u Liepaja?

Polazna luka u Lubeck

Trajekti Stena Line polaze za Liepaja iz sljedećih luka Lubeck:

Lübeck Travemünde
Kartica

Luka dolaska u Liepaja

Brodovi Stena Line stižu u Liepaja iz sljedećih luka:

Liepaja
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska