Los Cristianos
Izravno putovanje do La Gomera trajekt
La Gomera
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Los Cristianos do La Gomera?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Los Cristianos - La Gomera? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Los Cristianos do La Gomera zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Los Cristianos do La Gomera može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Los Cristianos do La Gomera bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Naviera Armas ili Fred Olsen Express. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Los Cristianos La Gomera prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Naviera Armas ili Fred Olsen Express nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Los Cristianos i La Gomera, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Los Cristianos - La Gomera

Polazna luka
Los Cristianos
Španija
Kanarski otoci
Luka dolaska
La Gomera
Španija
Kanarski otoci
Udaljenost
50 km
Trajektne tvrtke
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Učestalost križanja
6 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Los Cristianos La Gomera: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Los Cristianos do La Gomera pronaći ćete karte između 34 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 95 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Los Cristianos La Gomera je 65 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Los Cristianos do La Gomera je 50 min. Najsporijim trajektima trebat će 50 min da stignu do La Gomera, dok će najbrži brodovi stići u La Gomera za 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Los Cristianos u 08:45. Posljednji brod za La Gomera napušta luku Los Cristianos u 20:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Los Cristianos La Gomera
65 €
Raspon cijena trajekta Los Cristianos La Gomera (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
34 € - 95 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Los Cristianos La Gomera
50 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za La Gomera
08:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za La Gomera
20:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u La Gomera
09:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u La Gomera
20:50

Zašto ići trajektom iz Los Cristianos u La Gomera?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Los Cristianos do La Gomera može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u La Gomera. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Los Cristianos-La Gomera idealno prijevozno sredstvo.

Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Los Cristianos La Gomera, pristupite vanjskim dijelovima broda Naviera Armas ili Fred Olsen Express kako biste udahnuli svjež zrak. Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u La Gomera, savršeno zen i pun energije.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Los Cristianos La Gomera opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Naviera Armas ili Fred Olsen Express dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Sigurno je da ćete odmor u La Gomera započeti već odmorni.
Zato što je to idealno prijevozno sredstvo za putovanje s obitelji!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Los Cristianos u La Gomera. Tamo je sve lakše. Čim napustite Los Cristianos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Ovo putovanje brodom između Los Cristianos i La Gomera ostat će nezaboravan trenutak za vašu djecu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Los Cristianos i La Gomera?

Ako želite putovati između Los Cristianos i La Gomera trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Naviera Armas ili Fred Olsen Express koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Naviera Armas Los Cristianos La Gomera
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektna kompanija sa sjedištem u Santa Cruz de Tenerife, Kanarski otoci. Osnovan 1971., nudi prijelaze do nekoliko odredišta na Kanarima, Španjolskoj i Maroku. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Los Cristianos-La Gomera i rezervirati kartu za Naviera Armas između Los Cristianos i La Gomera. Naviera Armas ima 3 prelazaka dnevno u La Gomera iz Los Cristianos, a vrijeme putovanja je 1 sati. Više informacija o Naviera Armas
1 sati
3 prelazaka dnevno
Fred Olsen Express Los Cristianos La Gomera
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express trajektna je tvrtka sa sjedištem u Las Palmasu na Kanarskim otocima, koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Španjolskoj i Portugalu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Los Cristianos-La Gomera i rezervirati kartu za Fred Olsen Express između Los Cristianos i La Gomera. Fred Olsen Express ima 3 prelazaka dnevno u La Gomera iz Los Cristianos, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Fred Olsen Express
50 min
3 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Los Cristianos? Gdje brodovi stižu u La Gomera?

Polazna luka u Los Cristianos

Trajekti Naviera Armas ili Fred Olsen Express polaze za La Gomera iz sljedećih luka Los Cristianos:

los Cristianos
Kartica

Luka dolaska u La Gomera

Brodovi Fred Olsen Express ili Naviera Armas stižu u La Gomera iz sljedećih luka:

San Sebastian de la Gomera
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Los Cristianos do La Gomera, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 50 km između Los Cristianos i La Gomera.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Los Cristianos i La Gomera) i trajektnoj tvrtki (Naviera Armas i Fred Olsen Express). Trenutno postoji 6 prelazaka dnevno između Los Cristianos i La Gomera.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Los Cristianos i La Gomera: Naviera Armas i Fred Olsen Express.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Tijekom vašeg prijelaza između Los Cristianos i La Gomera prijeći ćete 50 km.

Za vožnju brodom od Los Cristianos do La Gomera možete pronaći cijene između 34 € za najnižu i 95 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 65 €.

Prvi brod polazi u 08:45 za La Gomera iz luke Los Cristianos.

Posljednji brod za La Gomera obično isplovljava u 20:00 iz luke Los Cristianos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska