Lorient
Izravno putovanje do Groix trajekt
Groix
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lorient do Groix?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lorient - Groix? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lorient do Groix zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lorient do Groix može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lorient do Groix bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Compagnie Océane. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lorient Groix prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Compagnie Océane nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lorient i Groix, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lorient - Groix

Polazna luka
Lorient
Francuska
Bretanja
Luka dolaska
Groix
Francuska
Bretanja
Udaljenost
14 km
Trajektne tvrtke
Compagnie Océane
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Koje tvrtke pružaju usluge između Lorient i Groix?

Ako želite putovati između Lorient i Groix trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Compagnie Océane koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Compagnie Océane Lorient Groix
Compagnie Océane
Tvrtka Compagnie Océane osigurava prijelaze u Francuska, a posebno pomorske veze između luka Lorient i Groix. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lorient-Groix i rezervirati kartu za Compagnie Océane između Lorient i Groix. Više informacija o Compagnie Océane

Odakle polaze trajekti u Lorient? Gdje brodovi stižu u Groix?

Polazna luka u Lorient

Trajekti Compagnie Océane polaze za Groix iz sljedećih luka Lorient:

Lorient
Kartica

Luka dolaska u Groix

Brodovi Compagnie Océane stižu u Groix iz sljedećih luka:

Groix
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska