Preporučena ruta
Liverpool
Izravno putovanje do Dublin let, trajekt
Dublin
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Liverpool
Putovanje trajekt za Douglas
Douglas
Putovanje let, trajekt za Dublin
Dublin
Saznajte cijene
Liverpool
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Manchester
Manchester
Putovanje let za Dublin
Dublin
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Liverpool do Dublin?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Liverpool - Dublin? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Liverpool do Dublin zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Liverpool do Dublin može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Liverpool do Dublin bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries ili Seatruck Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Liverpool Dublin prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Seatruck Ferries ili P&O Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Liverpool i Dublin, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Liverpool - Dublin

Polazna luka
Liverpool
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Luka dolaska
Dublin
Irska
Udaljenost
218 km
Trajektne tvrtke
Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Liverpool Dublin: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Liverpool do Dublin pronaći ćete karte između 149 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 308 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Liverpool Dublin je 181 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Liverpool do Dublin je 7 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 30 min da stignu do Dublin, dok će najbrži brodovi stići u Dublin za 7 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Liverpool u 09:30. Posljednji brod za Dublin napušta luku Liverpool u 21:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Liverpool Dublin
181 €
Raspon cijena trajekta Liverpool Dublin (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
149 € - 308 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Liverpool Dublin
7 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Dublin
09:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Dublin
21:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Dublin
04:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Dublin
17:00

Zašto ići trajektom iz Liverpool u Dublin?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Liverpool do Dublin može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Dublin. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Liverpool-Dublin idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Dublin ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Liverpool Dublin na P&O Ferries ili Seatruck Ferries brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Let vam nikada neće pružiti toliko usluga tijekom putovanja.
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
U našem društvu sve se uvijek mora odvijati brzo. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Seatruck Ferries ili P&O Ferries na udaljenosti od 218 km koja dijeli Liverpool i Dublin bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Nije isključeno da ćete imati dojam da ste prebrzo stigli u Dublin jer je iskustvo tako ugodno!
Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Na trajekt Liverpool Dublin nosite koliko god želite kofera, u okviru kapaciteta vašeg vozila. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Dublin. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Seatruck Ferries ili P&O Ferries, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Liverpool i Dublin?

Ako želite putovati između Liverpool i Dublin trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Seatruck Ferries ili P&O Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Seatruck Ferries Liverpool Dublin
Seatruck Ferries
Tvrtka Seatruck Ferries osigurava prijelaze u Ujedinjeno Kraljevstvo i Irska, a posebno pomorske veze između luka Liverpool i Dublin. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Liverpool-Dublin i rezervirati kartu za Seatruck Ferries između Liverpool i Dublin. Više informacija o Seatruck Ferries
P&O Ferries Liverpool Dublin
P&O Ferries
P&O Ferries je engleska tvrtka sa sjedištem u Doveru. Naveden je na Vivanodi koja je komparator koji vam omogućuje da pronađete jeftini prijelaz P&O Ferries Liverpool Dublin. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Liverpool-Dublin i rezervirati kartu za P&O Ferries između Liverpool i Dublin. Više informacija o P&O Ferries

Odakle polaze trajekti u Liverpool? Gdje brodovi stižu u Dublin?

Polazna luka u Liverpool

Trajekti Seatruck Ferries ili P&O Ferries polaze za Dublin iz sljedećih luka Liverpool:

Liverpool Isle of Man and Dublin Terminal
Kartica
Liverpool Birkenhead Ferry Terminal
Kartica

Luka dolaska u Dublin

Brodovi P&O Ferries ili Seatruck Ferries stižu u Dublin iz sljedećih luka:

Dublin P&O Ferries Terminal 3
Kartica
Dublin Ferries Terminal 1
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Liverpool i Dublin
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Liverpool i Dublin: Seatruck Ferries i P&O Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries, Seatruck Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Liverpool i Dublin prijeći ćete 218 km.

Za vožnju brodom od Liverpool do Dublin možete pronaći cijene između 149 € za najnižu i 308 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 181 €.

Prvi brod polazi u 09:30 za Dublin iz luke Liverpool.

Posljednji brod za Dublin obično isplovljava u 21:00 iz luke Liverpool.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska