Lipari
Izravno putovanje do Milazzo trajekt
Milazzo
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lipari do Milazzo?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lipari - Milazzo? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lipari do Milazzo zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lipari do Milazzo može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lipari do Milazzo bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Liberty Lines ili Siremar. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lipari Milazzo prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Liberty Lines ili Siremar nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lipari i Milazzo, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lipari - Milazzo

Polazna luka
Lipari
Italija
Eolski otoci
Luka dolaska
Milazzo
Italija
Sicilija
Udaljenost
37 km
Trajektne tvrtke
Liberty Lines, Siremar
Učestalost križanja
17 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Lipari Milazzo: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Lipari do Milazzo pronaći ćete karte između 12 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 96 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Lipari Milazzo je 35 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Lipari do Milazzo je 1 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Milazzo, dok će najbrži brodovi stići u Milazzo za 1 sati 5 min. Prvi trajekt polazi iz luke Lipari u 06:50. Posljednji brod za Milazzo napušta luku Lipari u 17:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Lipari Milazzo
35 €
Raspon cijena trajekta Lipari Milazzo (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
12 € - 96 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Lipari Milazzo
1 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Milazzo
06:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Milazzo
17:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Milazzo
07:55
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Milazzo
19:30

Zašto ići trajektom iz Lipari u Milazzo?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Lipari do Milazzo može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Milazzo. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Lipari-Milazzo idealno prijevozno sredstvo.

Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Milazzo ili negdje drugdje. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Lipari Milazzo na Siremar ili Liberty Lines brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Lipari Milazzo potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Milazzo ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Da ne brinem o broju vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Lipari ukrcate na trajekt Liberty Lines ili Siremar, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Milazzo. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Liberty Lines ili Siremar, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.

Koje tvrtke pružaju usluge između Lipari i Milazzo?

Ako želite putovati između Lipari i Milazzo trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Liberty Lines ili Siremar koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Liberty Lines Lipari Milazzo
Liberty Lines
Liberty Lines je osnovan 1992. godine sa sjedištem u Palermu, Italija. Tvrtka opslužuje sicilijanske otoke i luke u južnoj Italiji. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lipari-Milazzo i rezervirati kartu za Liberty Lines između Lipari i Milazzo. Liberty Lines ima 17 prelazaka dnevno u Milazzo iz Lipari, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Liberty Lines
50 min
17 prelazaka dnevno
Siremar Lipari Milazzo
Siremar
Siremar je osnovan 1960. godine sa sjedištem u Milazzu u Italiji. Tvrtka opslužuje Eolske otoke i luke Sicilije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lipari-Milazzo i rezervirati kartu za Siremar između Lipari i Milazzo. Više informacija o Siremar

Odakle polaze trajekti u Lipari? Gdje brodovi stižu u Milazzo?

Polazna luka u Lipari

Trajekti Liberty Lines ili Siremar polaze za Milazzo iz sljedećih luka Lipari:

Lipari
Kartica

Luka dolaska u Milazzo

Brodovi Siremar ili Liberty Lines stižu u Milazzo iz sljedećih luka:

Milazzo
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Lipari do Milazzo, trebat će vam najmanje 50 min da prijeđete 37 km između Lipari i Milazzo.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Lipari i Milazzo) i trajektnoj tvrtki (Liberty Lines i Siremar). Trenutno postoji 17 prelazaka dnevno između Lipari i Milazzo.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Lipari i Milazzo: Liberty Lines i Siremar.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Liberty Lines, Siremar.

Tijekom vašeg prijelaza između Lipari i Milazzo prijeći ćete 37 km.

Za vožnju brodom od Lipari do Milazzo možete pronaći cijene između 12 € za najnižu i 96 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 35 €.

Prvi brod polazi u 06:50 za Milazzo iz luke Lipari.

Posljednji brod za Milazzo obično isplovljava u 17:15 iz luke Lipari.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska