Preporučena ruta
Leros
Izravno putovanje do Symi trajekt
Symi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Leros
Putovanje let, trajekt za Kos
Kos
Putovanje trajekt za Symi
Symi
Saznajte cijene
Leros
Putovanje trajekt za Rodos
Rodos
Putovanje trajekt za Symi
Symi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Leros do Symi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Leros - Symi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Leros do Symi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Leros do Symi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Leros do Symi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ili Sebeco Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Leros Symi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Leros i Symi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Leros - Symi

Polazna luka
Leros
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Symi
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
106 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Učestalost križanja
6 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Leros Symi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Leros do Symi pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 225 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Leros Symi je 108 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Leros do Symi je 4 sati 11 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati 30 min da stignu do Symi, dok će najbrži brodovi stići u Symi za 2 sati 50 min. Prvi trajekt polazi iz luke Leros u 00:30. Posljednji brod za Symi napušta luku Leros u 14:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Leros Symi
108 €
Raspon cijena trajekta Leros Symi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 225 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Leros Symi
4 sati 11 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Symi
00:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Symi
14:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Symi
05:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Symi
17:35

Zašto ići trajektom iz Leros u Symi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Leros do Symi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Symi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Leros-Symi idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Leros Symi potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Symi ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Uzmite neograničen broj vrećica
U vlaku, autobusu ili avionu često se primjenjuje besplatna prtljaga, a svaki dodatni kovčeg stvara dodatni trošak. Međutim, kada se u Leros ukrcate na trajekt Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Symi. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Odvajanje vremena postaje zadovoljstvo
Poznato je da smo u društvu u kojem se sve mora odvijati brzo, uvijek brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways na udaljenosti od 106 km koja dijeli Leros i Symi bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su salonima, restoranima, palubama za šetnice, a ponekad i mnogo više... Možda će vam se čak učiniti da je vaš Leros Symi prijelaz malo prekratak!

Koje tvrtke pružaju usluge između Leros i Symi?

Ako želite putovati između Leros i Symi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Blue Star Ferries Leros Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je grčka brodarska tvrtka koja upravlja prijelazom Leros-Symi, kao i drugim domaćim prijelazima između kopnene Grčke i njezinih bezbrojnih otoka (Cyclades, Jonski, Kreta, Dodecanese). Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Leros-Symi i rezervirati kartu za Blue Star Ferries između Leros i Symi. Blue Star Ferries ima 1 prelazaka tjedno u Symi iz Leros, a vrijeme putovanja je 4 sati 40 min. Više informacija o Blue Star Ferries
4 sati 40 min
1 prelazaka tjedno
Dodekanisos Seaways Leros Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Leros-Symi i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Leros i Symi. Dodekanisos Seaways ima 5 prelazaka tjedno u Symi iz Leros, a vrijeme putovanja je 2 sati 55 min. Više informacija o Dodekanisos Seaways
2 sati 55 min
5 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Leros? Gdje brodovi stižu u Symi?

Polazna luka u Leros

Trajekti Blue Star Ferries ili Dodekanisos Seaways polaze za Symi iz sljedećih luka Leros:

Leros
Kartica
Leros
Kartica

Luka dolaska u Symi

Brodovi Dodekanisos Seaways ili Blue Star Ferries stižu u Symi iz sljedećih luka:

Symi (Simi)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Leros do Symi, trebat će vam najmanje 2 sati 55 min da prijeđete 106 km između Leros i Symi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Leros i Symi) i trajektnoj tvrtki (Blue Star Ferries i Dodekanisos Seaways). Trenutno postoji 6 prelazaka tjedno između Leros i Symi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Leros i Symi: Blue Star Ferries i Dodekanisos Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Leros i Symi prijeći ćete 106 km.

Za vožnju brodom od Leros do Symi možete pronaći cijene između 23 € za najnižu i 225 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 108 €.

Prvi brod polazi u 00:30 za Symi iz luke Leros.

Posljednji brod za Symi obično isplovljava u 14:45 iz luke Leros.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska