Leipsoi
Izravno putovanje do Agios Kyrikos trajekt
Agios Kyrikos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Leipsoi do Agios Kyrikos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Leipsoi - Agios Kyrikos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Leipsoi do Agios Kyrikos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Leipsoi do Agios Kyrikos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Leipsoi do Agios Kyrikos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Leipsoi Agios Kyrikos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Leipsoi i Agios Kyrikos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Leipsoi - Agios Kyrikos

Polazna luka
Leipsoi
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Agios Kyrikos
Grčka
Udaljenost
55 km
Trajektne tvrtke
Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Leipsoi Agios Kyrikos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Leipsoi do Agios Kyrikos pronaći ćete karte između 9 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 130 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Leipsoi Agios Kyrikos je 66 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Leipsoi do Agios Kyrikos je 1 sati 49 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 40 min da stignu do Agios Kyrikos, dok će najbrži brodovi stići u Agios Kyrikos za 1 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Leipsoi u 00:30. Posljednji brod za Agios Kyrikos napušta luku Leipsoi u 14:50.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Leipsoi Agios Kyrikos
66 €
Raspon cijena trajekta Leipsoi Agios Kyrikos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
9 € - 130 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Leipsoi Agios Kyrikos
1 sati 49 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Agios Kyrikos
00:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Agios Kyrikos
14:50
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Agios Kyrikos
03:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Agios Kyrikos
16:15

Zašto ići trajektom iz Leipsoi u Agios Kyrikos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Leipsoi do Agios Kyrikos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Agios Kyrikos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Leipsoi-Agios Kyrikos idealno prijevozno sredstvo.

Odmor u kabini
Čak i ako rezerviranje kabine tijekom prijelaza Leipsoi Agios Kyrikos ostane opcionalno, to je neosporno udobnost koju morate znati iskoristiti. Opremljene ležajevima, vlastitom kupaonicom, a ponekad čak i oknom ili čak balkonima, kabine nemaju na čemu zavidjeti pravim hotelskim sobama. Čak i kada prelazite preko dana, uživanje u privatnosti kabine ostaje moguće i puno udobnije od sjedala u salonu.
Udahnuti morski zrak
Zdravstvene dobrobiti mora dokazane su već odavno. Tijekom prijelaza Leipsoi Agios Kyrikos, pristupite vanjskim dijelovima broda Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Agios Kyrikos započnete puni energije.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Općenito, zrakoplov je najbrži način da stignete do Agios Kyrikos ili negdje drugdje. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Leipsoi Agios Kyrikos na trajektu Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Leipsoi i Agios Kyrikos?

Ako želite putovati između Leipsoi i Agios Kyrikos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Leipsoi-Agios Kyrikos i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Leipsoi i Agios Kyrikos. Dodekanisos Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Agios Kyrikos iz Leipsoi, a vrijeme putovanja je 1 sati 30 min. Više informacija o Dodekanisos Seaways
1 sati 30 min
2 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Leipsoi Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Leipsoi-Agios Kyrikos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Leipsoi i Agios Kyrikos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Agios Kyrikos iz Leipsoi, a vrijeme putovanja je 2 sati 50 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 50 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Leipsoi? Gdje brodovi stižu u Agios Kyrikos?

Polazna luka u Leipsoi

Trajekti Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways polaze za Agios Kyrikos iz sljedećih luka Leipsoi:

Port of Leipsoi
Kartica

Luka dolaska u Agios Kyrikos

Brodovi Hellenic Seaways ili Dodekanisos Seaways stižu u Agios Kyrikos iz sljedećih luka:

Port of Agios Kyrikos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Leipsoi do Agios Kyrikos, trebat će vam najmanje 1 sati 30 min da prijeđete 55 km između Leipsoi i Agios Kyrikos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Leipsoi i Agios Kyrikos) i trajektnoj tvrtki (Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Leipsoi i Agios Kyrikos.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Leipsoi i Agios Kyrikos: Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Leipsoi i Agios Kyrikos prijeći ćete 55 km.

Za vožnju brodom od Leipsoi do Agios Kyrikos možete pronaći cijene između 9 € za najnižu i 130 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 66 €.

Prvi brod polazi u 00:30 za Agios Kyrikos iz luke Leipsoi.

Posljednji brod za Agios Kyrikos obično isplovljava u 14:50 iz luke Leipsoi.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska