Lavrio
Izravno putovanje do Lemnos trajekt
Lemnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lavrio do Lemnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lavrio - Lemnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lavrio do Lemnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lavrio do Lemnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lavrio do Lemnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lavrio Lemnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lavrio i Lemnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lavrio - Lemnos

Polazna luka
Lavrio
Grčka
Atika
Luka dolaska
Lemnos
Grčka
Udaljenost
263 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
8 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Lavrio Lemnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Lavrio do Lemnos pronaći ćete karte između 29 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 145 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Lavrio Lemnos je 87 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Lavrio do Lemnos je 9 sati 8 min. Najsporijim trajektima trebat će 9 sati 15 min da stignu do Lemnos, dok će najbrži brodovi stići u Lemnos za 9 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Lavrio u 21:45. Posljednji brod za Lemnos napušta luku Lavrio u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Lavrio Lemnos
87 €
Raspon cijena trajekta Lavrio Lemnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
29 € - 145 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Lavrio Lemnos
9 sati 8 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Lemnos
21:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Lemnos
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Lemnos
07:00

Zašto ići trajektom iz Lavrio u Lemnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Lavrio do Lemnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Lemnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Lavrio-Lemnos idealno prijevozno sredstvo.

Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Tijekom cijelog putovanja od Lavrio do Lemnos, profesionalno i uslužno osoblje bit će tu da vam pomogne. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Uzmite neograničen broj vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Lavrio ukrcate na trajekt Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete kao pješak, uvjeti mogu biti restriktivniji jer ćete svoju prtljagu morati držati sa sobom dok ne stignete u Lemnos. Ali savjetujemo vam da provjerite s posadom Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, budući da se putnicima često nude prostori za skladištenje prtljage za spremanje kofera tijekom prijelaza.
Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Putovanje s biciklom vlakom, avionom ili autobusom često se pretvori u noćnu moru jer je vrlo težak za prijevoz. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Putujete od Lavrio do Lemnos potpuno mirno, bez straha od oštećenja vašeg bicikla. U Lemnos ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.

Koje tvrtke pružaju usluge između Lavrio i Lemnos?

Ako želite putovati između Lavrio i Lemnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Lavrio Lemnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Lemnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Lavrio i Lemnos. Hellenic Seaways ima 4 prelazaka tjedno u Lemnos iz Lavrio, a vrijeme putovanja je 8 sati 55 min. Više informacija o Hellenic Seaways
8 sati 55 min
4 prelazaka tjedno
Sea Jets Lavrio Lemnos
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Lemnos i rezervirati kartu za Sea Jets između Lavrio i Lemnos. Više informacija o Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Lemnos
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Lavrio i Lemnos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Lemnos i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Lavrio i Lemnos. Više informacija o Aegean Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Lavrio? Gdje brodovi stižu u Lemnos?

Polazna luka u Lavrio

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines polaze za Lemnos iz sljedećih luka Lavrio:

Lavrio
Kartica

Luka dolaska u Lemnos

Brodovi Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Lemnos iz sljedećih luka:

Limnos (Myrina)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Lavrio do Lemnos, trebat će vam najmanje 8 sati 55 min da prijeđete 263 km između Lavrio i Lemnos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Lavrio i Lemnos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Lavrio i Lemnos.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Lavrio i Lemnos: Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Lavrio Lemnos, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Lavrio i Lemnos prijeći ćete 263 km.

Za vožnju brodom od Lavrio do Lemnos možete pronaći cijene između 29 € za najnižu i 145 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 87 €.

Prvi brod polazi u 21:45 za Lemnos iz luke Lavrio.

Posljednji brod za Lemnos obično isplovljava u 22:00 iz luke Lavrio.

Kako se odvija trajektni prijelaz Lavrio Lemnos?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Lavrio i Lemnos, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Lavrio Lemnos na trajektima Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Lavrio do iskrcaja u Lemnos. Također ćete pronaći praktične informacije o Lavrio i Lemnos.

Polazak trajektom iz Lavrio

Prije nego što započne putovanje trajektom Lavrio Lemnos, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Lavrio / Javite se na trajektnom terminalu Lavrio u roku koji odredi tvrtka Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registrirajte se za prijelaz Lavrio Lemnos / Idite do šaltera Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Lavrio kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Lemnos / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Lavrio koje vas pozivaju na ukrcaj. U vašem vozilu agenti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines obavljaju ukrcaj red po red. Strpljivo čekajte svoj red.

Lavrio Lemnos prijelaz: na brodu...

Na brodu Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Lemnos je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Napokon ćete pronaći neke informacije za dolazak broda u Lemnos:

  • Približavanje luci Lemnos / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Lemnos. Nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Lemnos na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Lavrio u Lemnos u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Lemnos.
  • Siđite s broda i Lemnos je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Lemnos može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Lemnos počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska