Lavrio
Izravno putovanje do Kythnos trajekt
Kythnos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lavrio do Kythnos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lavrio - Kythnos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lavrio do Kythnos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lavrio do Kythnos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lavrio do Kythnos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Triton Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lavrio Kythnos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Triton Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lavrio i Kythnos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lavrio - Kythnos

Polazna luka
Lavrio
Grčka
Atika
Luka dolaska
Kythnos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
47 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Triton Ferries
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 40 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Lavrio Kythnos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Lavrio do Kythnos pronaći ćete karte između 15 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 83 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Lavrio Kythnos je 32 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Lavrio do Kythnos je 2 sati 30 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 35 min da stignu do Kythnos, dok će najbrži brodovi stići u Kythnos za 2 sati 15 min. Prvi trajekt polazi iz luke Lavrio u 07:30. Posljednji brod za Kythnos napušta luku Lavrio u 16:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Lavrio Kythnos
32 €
Raspon cijena trajekta Lavrio Kythnos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
15 € - 83 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Lavrio Kythnos
2 sati 30 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kythnos
07:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kythnos
16:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kythnos
10:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kythnos
19:05

Zašto ići trajektom iz Lavrio u Kythnos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Lavrio do Kythnos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kythnos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Lavrio-Kythnos idealno prijevozno sredstvo.

Za brižno osoblje
Osoblje Hellenic Seaways ili Triton Ferries na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Lavrio do vašeg napuštanja broda u Kythnos. Uobičajeno je pronaći informacijski ured na brodu, uglavnom se nalazi na glavnoj palubi.
Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Putovanje trajektom Lavrio Kythnos je suprotno! Na brodu, ovisno o brodu Hellenic Seaways ili Triton Ferries u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Kythnos stići potpuno opušteni.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. Tijekom prijelaza Lavrio Kythnos, pristupite vanjskim dijelovima broda Hellenic Seaways ili Triton Ferries kako biste udahnuli svjež zrak. Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Kythnos, savršeno zen i pun energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Lavrio i Kythnos?

Ako želite putovati između Lavrio i Kythnos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Triton Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Lavrio Kythnos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Kythnos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Lavrio i Kythnos. Hellenic Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Kythnos iz Lavrio, a vrijeme putovanja je 2 sati 40 min. Više informacija o Hellenic Seaways
2 sati 40 min
2 prelazaka tjedno
Triton Ferries Lavrio Kythnos
Triton Ferries
Tvrtka Triton Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Lavrio i Kythnos. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Kythnos i rezervirati kartu za Triton Ferries između Lavrio i Kythnos. Više informacija o Triton Ferries

Odakle polaze trajekti u Lavrio? Gdje brodovi stižu u Kythnos?

Polazna luka u Lavrio

Trajekti Hellenic Seaways ili Triton Ferries polaze za Kythnos iz sljedećih luka Lavrio:

Lavrio
Kartica

Luka dolaska u Kythnos

Brodovi Triton Ferries ili Hellenic Seaways stižu u Kythnos iz sljedećih luka:

Kythnos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Lavrio do Kythnos, trebat će vam najmanje 2 sati 40 min da prijeđete 47 km između Lavrio i Kythnos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Lavrio i Kythnos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Triton Ferries). Trenutno postoji 2 prelazaka tjedno između Lavrio i Kythnos.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Lavrio i Kythnos: Hellenic Seaways i Triton Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Triton Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Lavrio i Kythnos prijeći ćete 47 km.

Za vožnju brodom od Lavrio do Kythnos možete pronaći cijene između 15 € za najnižu i 83 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 32 €.

Prvi brod polazi u 07:30 za Kythnos iz luke Lavrio.

Posljednji brod za Kythnos obično isplovljava u 16:30 iz luke Lavrio.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska