Lavrio
Izravno putovanje do Agios Efstratios trajekt
Agios Efstratios
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Lavrio do Agios Efstratios?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Lavrio - Agios Efstratios? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Lavrio do Agios Efstratios zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Lavrio do Agios Efstratios može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Lavrio do Agios Efstratios bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Lavrio Agios Efstratios prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Lavrio i Agios Efstratios, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Lavrio - Agios Efstratios

Polazna luka
Lavrio
Grčka
Atika
Luka dolaska
Agios Efstratios
Grčka
Udaljenost
219 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Učestalost križanja
4 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
7 sati 30 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Lavrio Agios Efstratios: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Lavrio do Agios Efstratios pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 123 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Lavrio Agios Efstratios je 74 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Lavrio do Agios Efstratios je 7 sati 38 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 45 min da stignu do Agios Efstratios, dok će najbrži brodovi stići u Agios Efstratios za 7 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Lavrio u 21:45. Posljednji brod za Agios Efstratios napušta luku Lavrio u 22:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Lavrio Agios Efstratios
74 €
Raspon cijena trajekta Lavrio Agios Efstratios (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 123 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Lavrio Agios Efstratios
7 sati 38 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Agios Efstratios
21:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Agios Efstratios
22:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Agios Efstratios
05:30

Zašto ići trajektom iz Lavrio u Agios Efstratios?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Lavrio do Agios Efstratios može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Agios Efstratios. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Lavrio-Agios Efstratios idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Lavrio Agios Efstratios opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Trajekti kojima upravljaju Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... U Agios Efstratios stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Stoga ćete uživati ​​u pogledu od 360° na ocean od luke Lavrio do Agios Efstratios, bilo da ručate ili se opuštate u salonu za brod. Svugdje veliki erkeri pružit će vam izvanredan pogled na azurno plavetnilo mora kako biste maksimalno iskoristili njegovu umirujuću moć.
Uživajte u svježem morskom zraku
Zdravstvene dobrobiti morskog zraka su brojne. U Lavrio, iz luke, prošećite palubom broda Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines i uživat ćete u prskanju i okrepljujućem morskom zraku obogaćenom kisikom: prava talasoterapija i vrlo učinkovita u prozračivanju pluća! Ovaj svježi morski zrak i valovi koji ljuljaju trajekt odmah će vas umiriti. Dovoljno da stignete u Agios Efstratios, savršeno zen i pun energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Lavrio i Agios Efstratios?

Ako želite putovati između Lavrio i Agios Efstratios trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Lavrio Agios Efstratios
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Agios Efstratios i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Lavrio i Agios Efstratios. Hellenic Seaways ima 4 prelazaka tjedno u Agios Efstratios iz Lavrio, a vrijeme putovanja je 7 sati 30 min. Više informacija o Hellenic Seaways
7 sati 30 min
4 prelazaka tjedno
Sea Jets Lavrio Agios Efstratios
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Agios Efstratios i rezervirati kartu za Sea Jets između Lavrio i Agios Efstratios. Više informacija o Sea Jets
Aegean Sea Lines Lavrio Agios Efstratios
Aegean Sea Lines
Tvrtka Aegean Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Lavrio i Agios Efstratios. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Lavrio-Agios Efstratios i rezervirati kartu za Aegean Sea Lines između Lavrio i Agios Efstratios. Više informacija o Aegean Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Lavrio? Gdje brodovi stižu u Agios Efstratios?

Polazna luka u Lavrio

Trajekti Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines polaze za Agios Efstratios iz sljedećih luka Lavrio:

Lavrio
Kartica

Luka dolaska u Agios Efstratios

Brodovi Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways stižu u Agios Efstratios iz sljedećih luka:

Agios Efstratios
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Lavrio do Agios Efstratios, trebat će vam najmanje 7 sati 30 min da prijeđete 219 km između Lavrio i Agios Efstratios.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Lavrio i Agios Efstratios) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines). Trenutno postoji 4 prelazaka tjedno između Lavrio i Agios Efstratios.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Lavrio i Agios Efstratios: Hellenic Seaways, Sea Jets i Aegean Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Lavrio Agios Efstratios, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Lavrio i Agios Efstratios prijeći ćete 219 km.

Za vožnju brodom od Lavrio do Agios Efstratios možete pronaći cijene između 24 € za najnižu i 123 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 74 €.

Prvi brod polazi u 21:45 za Agios Efstratios iz luke Lavrio.

Posljednji brod za Agios Efstratios obično isplovljava u 22:00 iz luke Lavrio.

Kako se odvija trajektni prijelaz Lavrio Agios Efstratios?

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Lavrio i Agios Efstratios, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako bismo vam pomogli da uđete u raspoloženje krstarenja trajektom Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines, ovdje objašnjavamo različite faze putovanja, od ulaska na brod u Lavrio do izlaska u Agios Efstratios. Također ćete pronaći praktične informacije o Lavrio i Agios Efstratios.

Ukrcaj u Lavrio

Prije nego započnete svoje krstarenje trajektom Lavrio Agios Efstratios, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Raspored prezentacija u luci Lavrio / Javite se na trajektnom terminalu Lavrio u roku koji odredi tvrtka Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Lavrio Agios Efstratios / Idite do šaltera Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na trajektnom terminalu Lavrio kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Agios Efstratios / Na trajektnom terminalu Lavrio emitiraju se informativne poruke koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Hellenic Seaways, Sea Jets ili Aegean Sea Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Lavrio Agios Efstratios prijelaz: na brodu...

Na brodu Aegean Sea Lines, Sea Jets ili Hellenic Seaways na vama je da odaberete aktivnosti prema svojim željama! Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Dolazak trajekta u Agios Efstratios

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Agios Efstratios:

  • Približavanje luci Agios Efstratios / Nećete se moći vratiti u svoje vozilo sve dok se brod ne zaustavi i priveže na rivi luke Agios Efstratios. Stoga nema smisla žuriti. U međuvremenu, savjetujemo vam da uživate u dolasku u Agios Efstratios na vanjskoj palubi.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Lavrio u Agios Efstratios u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Agios Efstratios.
  • Siđite s broda i Agios Efstratios je vaš / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Agios Efstratios može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Agios Efstratios počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska