Kythnos
Izravno putovanje do Kimolos trajekt
Kimolos
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kythnos do Kimolos?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kythnos - Kimolos? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kythnos do Kimolos zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kythnos do Kimolos može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kythnos do Kimolos bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways ili Zante Ferries. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kythnos Kimolos prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways ili Zante Ferries nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kythnos i Kimolos, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kythnos - Kimolos

Polazna luka
Kythnos
Grčka
Kikladski otoci
Luka dolaska
Kimolos
Grčka
Kikladski otoci
Udaljenost
68 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways, Zante Ferries
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 55 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kythnos Kimolos: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kythnos do Kimolos pronaći ćete karte između 11 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 76 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kythnos Kimolos je 37 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kythnos do Kimolos je 4 sati 43 min. Najsporijim trajektima trebat će 11 sati 25 min da stignu do Kimolos, dok će najbrži brodovi stići u Kimolos za 2 sati 45 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kythnos u 10:15. Posljednji brod za Kimolos napušta luku Kythnos u 13:15.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kythnos Kimolos
37 €
Raspon cijena trajekta Kythnos Kimolos (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
11 € - 76 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kythnos Kimolos
4 sati 43 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Kimolos
10:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Kimolos
13:15
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Kimolos
13:35
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Kimolos
21:40

Zašto ići trajektom iz Kythnos u Kimolos?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kythnos do Kimolos može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kimolos. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kythnos-Kimolos idealno prijevozno sredstvo.

Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Prijelaz brodom Kythnos Kimolos je upravo suprotno. Trajekti kojima upravljaju Hellenic Seaways ili Zante Ferries dizajnirani su s prostorima namijenjenim odmoru ili zabavi: salonima ili kabinama, vanjskim solarijima, barovima i restoranima... Nema sumnje da ćete u Kimolos stići potpuno opušteni.
Uživajte u vrlo pažljivom osoblju
Osoblje Hellenic Seaways ili Zante Ferries na brodu bit će vam na raspolaganju od polaska iz Kythnos do vašeg napuštanja broda u Kimolos. Možete pronaći 'informacijsku točku' na brodu, većinu vremena na glavnoj palubi.
Da ne brinem o broju vrećica
Za ostale vrste prijevoza često smo ograničeni na samo 1 kofer, a svaka dodatna prtljaga se naplaćuje. Međutim, kada se u Kythnos ukrcate na trajekt Hellenic Seaways ili Zante Ferries, imate slobodu ponijeti onoliko prtljage koliko vam je potrebno, pod uvjetom da je u vašem vozilu. Ako putujete bez automobila, bit ćete ograničeni u kretanju sve do Kimolos. Međutim, mnogi brodovi imaju spremište za prtljagu za putnike pješake. Pitajte Hellenic Seaways ili Zante Ferries za više informacija.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kythnos i Kimolos?

Ako želite putovati između Kythnos i Kimolos trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways ili Zante Ferries koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Kythnos Kimolos
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythnos-Kimolos i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kythnos i Kimolos. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Kimolos iz Kythnos, a vrijeme putovanja je 10 sati 55 min. Više informacija o Hellenic Seaways
10 sati 55 min
1 prelazaka tjedno
Zante Ferries Kythnos Kimolos
Zante Ferries
Zante Ferries osnovan je 1990. godine sa sjedištem na Zakynthosu u Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kythnos-Kimolos i rezervirati kartu za Zante Ferries između Kythnos i Kimolos. Zante Ferries ima 2 prelazaka tjedno u Kimolos iz Kythnos, a vrijeme putovanja je 2 sati 55 min. Više informacija o Zante Ferries
2 sati 55 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kythnos? Gdje brodovi stižu u Kimolos?

Polazna luka u Kythnos

Trajekti Hellenic Seaways ili Zante Ferries polaze za Kimolos iz sljedećih luka Kythnos:

Kythnos
Kartica

Luka dolaska u Kimolos

Brodovi Zante Ferries ili Hellenic Seaways stižu u Kimolos iz sljedećih luka:

Kimolos
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kythnos do Kimolos, trebat će vam najmanje 2 sati 55 min da prijeđete 68 km između Kythnos i Kimolos.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kythnos i Kimolos) i trajektnoj tvrtki (Hellenic Seaways i Zante Ferries). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Kythnos i Kimolos.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Kythnos i Kimolos: Hellenic Seaways i Zante Ferries.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Tijekom vašeg prijelaza između Kythnos i Kimolos prijeći ćete 68 km.

Za vožnju brodom od Kythnos do Kimolos možete pronaći cijene između 11 € za najnižu i 76 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 37 €.

Prvi brod polazi u 10:15 za Kimolos iz luke Kythnos.

Posljednji brod za Kimolos obično isplovljava u 13:15 iz luke Kythnos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska