Kyrenia
Izravno putovanje do Tasucu trajekt
Tasucu
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kyrenia do Tasucu?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kyrenia - Tasucu? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kyrenia do Tasucu zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kyrenia do Tasucu može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kyrenia do Tasucu bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Akgunler Denizcilik. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kyrenia Tasucu prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Akgunler Denizcilik nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kyrenia i Tasucu, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kyrenia - Tasucu

Polazna luka
Kyrenia
Kipar
Luka dolaska
Tasucu
Turska
Udaljenost
121 km
Trajektne tvrtke
Akgunler Denizcilik
Učestalost križanja
7 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
6 sati
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kyrenia Tasucu: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kyrenia do Tasucu pronaći ćete karte između 33 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 198 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kyrenia Tasucu je 99 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kyrenia do Tasucu je 3 sati 59 min. Najsporijim trajektima trebat će 6 sati da stignu do Tasucu, dok će najbrži brodovi stići u Tasucu za 2 sati 30 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kyrenia u 10:30. Posljednji brod za Tasucu napušta luku Kyrenia u 23:30.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kyrenia Tasucu
99 €
Raspon cijena trajekta Kyrenia Tasucu (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
33 € - 198 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kyrenia Tasucu
3 sati 59 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Tasucu
10:30
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Tasucu
23:30
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Tasucu
05:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Tasucu
14:00

Koje tvrtke pružaju usluge između Kyrenia i Tasucu?

Ako želite putovati između Kyrenia i Tasucu trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Akgunler Denizcilik koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Akgunler Denizcilik Kyrenia Tasucu
Akgunler Denizcilik
Tvrtka Akgunler Denizcilik osigurava prijelaze u Kipar i Turska, a posebno pomorske veze između luka Kyrenia i Tasucu. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kyrenia-Tasucu i rezervirati kartu za Akgunler Denizcilik između Kyrenia i Tasucu. Akgunler Denizcilik ima 7 prelazaka tjedno u Tasucu iz Kyrenia, a vrijeme putovanja je 6 sati. Više informacija o Akgunler Denizcilik
6 sati
7 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kyrenia? Gdje brodovi stižu u Tasucu?

Polazna luka u Kyrenia

Trajekti Akgunler Denizcilik polaze za Tasucu iz sljedećih luka Kyrenia:

Kyrenia/Girne
Kartica

Luka dolaska u Tasucu

Brodovi Akgunler Denizcilik stižu u Tasucu iz sljedećih luka:

Tasucu
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska