Kyllini
Izravno putovanje do Kefalonia trajekt
Kefalonia
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kyllini do Kefalonia?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kyllini - Kefalonia? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kyllini do Kefalonia zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kyllini do Kefalonia može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kyllini do Kefalonia bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kyllini Kefalonia prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kyllini i Kefalonia, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kyllini - Kefalonia

Polazna luka
Kyllini
Grčka
Zapadna Grčka
Luka dolaska
Kefalonia
Grčka
Jonski otoci
Udaljenost
59 km
Trajektne tvrtke
Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines
Učestalost križanja
14 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
1 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Kyllini u Kefalonia?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kyllini do Kefalonia može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Kefalonia. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kyllini-Kefalonia idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja na duge relacije je zamorna i zahtijeva stalni oprez u vožnji. Prijelaz brodom Kyllini Kefalonia je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. U Kefalonia stižete bez stresa i potpuno opušteni.
Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Kyllini do Kefalonia. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. S druge strane, tijekom prijelaza Kyllini Kefalonia na Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!
Za uživanje u nevjerojatnom pogledu na more
Općenito, kad idemo na godišnji odmor uz more, trudimo se što više imati pogled na more (u restoranu, hotelu, tijekom planinarenja i sl.). Tijekom plovidbe Kyllini Kefalonia, bilo da ste na palubi, objedujete u restoranu ili se odmarate u udobnim salonima broda Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines, jednostavno ćete biti u prvom redu ovog nevjerojatnog spektakla koji nudi more. Restorani, barovi, saloni, kabine,... veličanstveni pogledi na more su sveprisutni na brodu.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kyllini i Kefalonia?

Ako želite putovati između Kyllini i Kefalonia trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Ionan Ferries Kyllini Kefalonia
Ionan Ferries
Tvrtka Ionan Ferries osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kyllini i Kefalonia. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kyllini-Kefalonia i rezervirati kartu za Ionan Ferries između Kyllini i Kefalonia. Više informacija o Ionan Ferries
Ionian Group Kyllini Kefalonia
Ionian Group
Tvrtka Ionian Group osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kyllini i Kefalonia. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kyllini-Kefalonia i rezervirati kartu za Ionian Group između Kyllini i Kefalonia. Više informacija o Ionian Group
Kefalonian Lines Kyllini Kefalonia
Kefalonian Lines
Tvrtka Kefalonian Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kyllini i Kefalonia. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kyllini-Kefalonia i rezervirati kartu za Kefalonian Lines između Kyllini i Kefalonia. Kefalonian Lines ima 14 prelazaka tjedno u Kefalonia iz Kyllini, a vrijeme putovanja je 1 sati 20 min. Više informacija o Kefalonian Lines
1 sati 20 min
14 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kyllini? Gdje brodovi stižu u Kefalonia?

Polazna luka u Kyllini

Trajekti Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines polaze za Kefalonia iz sljedećih luka Kyllini:

Kyllini
Kartica

Luka dolaska u Kefalonia

Brodovi Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries stižu u Kefalonia iz sljedećih luka:

Poros
Kartica
Argostoli
Kartica
Poros (Kefalonia)
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kyllini do Kefalonia, trebat će vam najmanje 1 sati 20 min da prijeđete 59 km između Kyllini i Kefalonia.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kyllini i Kefalonia) i trajektnoj tvrtki (Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines). Trenutno postoji 14 prelazaka tjedno između Kyllini i Kefalonia.

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kyllini i Kefalonia: Ionan Ferries, Ionian Group i Kefalonian Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene Ionan Ferries, Ionian Group, Kefalonian Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kyllini Kefalonia, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kyllini i Kefalonia prijeći ćete 59 km.

Doživite iskustvo prijelaza između Kyllini i Kefalonia

Ako se nikada niste vozili trajektom, teško je zamisliti kako će izgledati dan na moru između Kyllini i Kefalonia. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Kyllini Kefalonia na trajektima Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Kyllini do iskrcaja u Kefalonia. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kyllini i Kefalonia.

Ukrcaj u Kyllini

Prije nego što započne putovanje trajektom Kyllini Kefalonia, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Kyllini / Morate sačekati određeno vrijeme (treba provjeriti s tvrtkom Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines) prije stvarnog vremena polaska broda da se pojavite na trajektnom terminalu Kyllini. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Kyllini Kefalonia / Idite do šaltera Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries na trajektnom terminalu Kyllini kako biste se prijavili s putovnicom ili osobnom iskaznicom i brojem rezervacije. Ako vozite, stavite se u rezervirane trake. Registracija će se izvršiti izravno iz vašeg vozila.
  • Ukrcaj na brod za Kefalonia / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Kyllini koje vas pozivaju na ukrcaj. Automobilom slijedite upute osoblja Ionan Ferries, Ionian Group ili Kefalonian Lines za ukrcaj i parkiranje vozila na brodu.

Na brodu između Kyllini i Kefalonia

Na brodovima Kefalonian Lines, Ionian Group ili Ionan Ferries ima za svakoga ponešto. Neki će se putnici htjeti opustiti u miru i tišini u privatnosti kolibe, dok će drugi uživati ​​u barovima, restoranima, igrama i trgovinama.

Kefalonia je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Kefalonia:

  • Približavanje luci Kefalonia / Bit će vam dopušteno da se vratite u garažu za čamce nakon što trajekt pristane na pristaništu. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Kefalonia.
  • Ako ste u kabini. / Morat ćete ga pustiti otprilike pola sata prije dolaska u luku Kefalonia.
  • Siđite s broda i Kefalonia je vaš / Nakon što su vrata garaže otvorena, izlazak iz broda je vrlo brz. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Kefalonia može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš boravak u Kefalonia počinje ozbiljno!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska