Kosta
Izravno putovanje do Ydra trajekt
Ydra
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kosta do Ydra?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kosta - Ydra? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kosta do Ydra zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kosta do Ydra može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kosta do Ydra bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kosta Ydra prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kosta i Ydra, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kosta - Ydra

Polazna luka
Kosta
Grčka
Luka dolaska
Ydra
Grčka
Udaljenost
27 km
Trajektne tvrtke
Hellenic Seaways
Učestalost križanja
2 prelazaka dnevno
Minimalno trajanje prelaska
50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kosta Ydra: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kosta do Ydra pronaći ćete karte između 24 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 24 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kosta Ydra je 24 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kosta do Ydra je 1 sati 17 min. Najsporijim trajektima trebat će 1 sati 20 min da stignu do Ydra, dok će najbrži brodovi stići u Ydra za 1 sati. Prvi trajekt polazi iz luke Kosta u 05:50. Posljednji brod za Ydra napušta luku Kosta u 13:45.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kosta Ydra
24 €
Raspon cijena trajekta Kosta Ydra (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
24 € - 24 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kosta Ydra
1 sati 17 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Ydra
05:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Ydra
13:45
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Ydra
07:10
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Ydra
15:05

Koje tvrtke pružaju usluge između Kosta i Ydra?

Ako želite putovati između Kosta i Ydra trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Hellenic Seaways Kosta Ydra
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kosta-Ydra i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kosta i Ydra. Hellenic Seaways ima 2 prelazaka dnevno u Ydra iz Kosta, a vrijeme putovanja je 50 min. Više informacija o Hellenic Seaways
50 min
2 prelazaka dnevno

Odakle polaze trajekti u Kosta? Gdje brodovi stižu u Ydra?

Polazna luka u Kosta

Trajekti Hellenic Seaways polaze za Ydra iz sljedećih luka Kosta:

Port of Kosta
Kartica

Luka dolaska u Ydra

Brodovi Hellenic Seaways stižu u Ydra iz sljedećih luka:

Port of Ydra
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska