Kos
Izravno putovanje do Turgutreis trajekt
Turgutreis
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kos do Turgutreis?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kos - Turgutreis? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kos do Turgutreis zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kos do Turgutreis može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kos do Turgutreis bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Bodrum Express Lines ili Turkish Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kos Turgutreis prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Bodrum Express Lines ili Turkish Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kos i Turgutreis, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kos - Turgutreis

Polazna luka
Kos
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Turgutreis
Turska
Udaljenost
13 km
Trajektne tvrtke
Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Zašto ići trajektom iz Kos u Turgutreis?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kos do Turgutreis može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Turgutreis. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kos-Turgutreis idealno prijevozno sredstvo.

Prijevoz vašeg bicikla nije problem
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Kos Turgutreis potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. U Turgutreis ćete sjesti na svoj bicikl da siđete s broda.
Tamo se puno više opuštamo nego u autu
Zbog povećane budnosti koja je potrebna pri vožnji automobila na dugim putovanjima, može se reći da je vožnja naporna. Suprotno tome, iskustvo plovidbe brodom Kos Turgutreis opisali bismo kao ultra-opuštajuće. Na brodu, ovisno o brodu Bodrum Express Lines ili Turkish Sea Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Turgutreis stići potpuno opušteni.
Kao obitelj, trajekt je idealan!
Ako imate djecu, nećete pronaći nijedan drugi način prijevoza tako ugodan kao što je trajekt za odlazak s obitelji iz Kos u Turgutreis. Tamo je sve jednostavnije. Čim napustite Kos, zamislite svoju djecu kako kreću u istraživanje broda, provode dugo vremena igrajući se u prostorima rezerviranim za mlađu djecu ili igrajući video igrice i igraonice (za tinejdžere), gledajući najnovije filmove u kinima, podijelite obiteljski obrok u restoranu ili uživajte u čarobnoj predstavi ili drugim bezbrojnim aktivnostima. Na trajektu za Turgutreis vrijeme prolazi brže nego što mislite, a ovo pomorsko iskustvo između Kos i Turgutreis vašoj će djeci još dugo ostati u nezaboravnom sjećanju.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kos i Turgutreis?

Ako želite putovati između Kos i Turgutreis trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Bodrum Express Lines ili Turkish Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Bodrum Express Lines Kos Turgutreis
Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines trajektna je tvrtka sa sjedištem u Turskoj koja nudi prijevoz do raznih odredišta u Turskoj i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kos-Turgutreis i rezervirati kartu za Bodrum Express Lines između Kos i Turgutreis. Više informacija o Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines Kos Turgutreis
Turkish Sea Lines
Tvrtka Turkish Sea Lines osigurava prijelaze u Turska i Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kos i Turgutreis. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kos-Turgutreis i rezervirati kartu za Turkish Sea Lines između Kos i Turgutreis. Više informacija o Turkish Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kos? Gdje brodovi stižu u Turgutreis?

Polazna luka u Kos

Trajekti Bodrum Express Lines ili Turkish Sea Lines polaze za Turgutreis iz sljedećih luka Kos:

Kos
Kartica

Luka dolaska u Turgutreis

Brodovi Turkish Sea Lines ili Bodrum Express Lines stižu u Turgutreis iz sljedećih luka:

Turgutreis
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Kos i Turgutreis: Bodrum Express Lines i Turkish Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines.

Tijekom vašeg prijelaza između Kos i Turgutreis prijeći ćete 13 km.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska