Preporučena ruta
Kos
Izravno putovanje do Fournoi trajekt
Fournoi
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Kos
Putovanje let, trajekt za Leros
Leros
Putovanje trajekt za Fournoi
Fournoi
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kos do Fournoi?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kos - Fournoi? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kos do Fournoi zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kos do Fournoi može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kos do Fournoi bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kos Fournoi prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kos i Fournoi, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kos - Fournoi

Polazna luka
Kos
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Fournoi
Grčka
Udaljenost
104 km
Trajektne tvrtke
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Učestalost križanja
3 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
3 sati 50 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kos Fournoi: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kos do Fournoi pronaći ćete karte između 31 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 220 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kos Fournoi je 115 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kos do Fournoi je 4 sati 4 min. Najsporijim trajektima trebat će 4 sati 55 min da stignu do Fournoi, dok će najbrži brodovi stići u Fournoi za 3 sati 40 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kos u 12:50. Posljednji brod za Fournoi napušta luku Kos u 21:35.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kos Fournoi
115 €
Raspon cijena trajekta Kos Fournoi (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
31 € - 220 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kos Fournoi
4 sati 4 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Fournoi
12:50
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Fournoi
21:35
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Fournoi
02:30
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Fournoi
16:40

Zašto ići trajektom iz Kos u Fournoi?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kos do Fournoi može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Fournoi. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kos-Fournoi idealno prijevozno sredstvo.

Da vam u avionu ne bude dosadno... za razliku od aviona
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Kos do Fournoi. Problem je u tome što ostajemo nepokretni na dnu sjedala nekoliko sati. Naprotiv, na liniji Kos Fournoi na trajektu Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways imat ćete mnogo prilika za zabavu, šetnju vanjskom palubom, pa čak i sunčanje ljeti. Usluge i razina slobode tijekom leta su radikalno drugačiji!
Da konačno odvojite vrijeme za putovanje
Živimo u društvu u kojem se uvijek sve odvija brže. Plovidba brzinom manjom od 40 km/h trajektom Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways na udaljenosti od 104 km koja dijeli Kos i Fournoi bit će opuštajuće zaustavljanje. Svi brodovi opremljeni su mnoštvom usluga (bar, restorani, saloni, zabava, itd.). Možda će vam se čak učiniti da je vaš Kos Fournoi prijelaz malo prekratak!
Udahnuti morski zrak
Više nije potrebno dokazivati ​​da morski zrak pruža brojne zdravstvene dobrobiti. Tijekom prijelaza Kos Fournoi, pristupite vanjskim dijelovima broda Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways kako biste udahnuli svjež zrak. Osjećaj ugode brzo će vas obuzeti. To će vam omogućiti da svoj odmor u Fournoi započnete puni energije.

Koje tvrtke pružaju usluge između Kos i Fournoi?

Ako želite putovati između Kos i Fournoi trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Dodekanisos Seaways Kos Fournoi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kos-Fournoi i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Kos i Fournoi. Dodekanisos Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Fournoi iz Kos, a vrijeme putovanja je 3 sati 50 min. Više informacija o Dodekanisos Seaways
3 sati 50 min
2 prelazaka tjedno
Hellenic Seaways Kos Fournoi
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways osnovan je 2000. godine i ima sjedište u Ateni, Grčka. Tvrtka opslužuje grčke otoke i egejske regije. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kos-Fournoi i rezervirati kartu za Hellenic Seaways između Kos i Fournoi. Hellenic Seaways ima 1 prelazaka tjedno u Fournoi iz Kos, a vrijeme putovanja je 5 sati 10 min. Više informacija o Hellenic Seaways
5 sati 10 min
1 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kos? Gdje brodovi stižu u Fournoi?

Polazna luka u Kos

Trajekti Dodekanisos Seaways ili Hellenic Seaways polaze za Fournoi iz sljedećih luka Kos:

Kos
Kartica
Kos
Kartica

Luka dolaska u Fournoi

Brodovi Hellenic Seaways ili Dodekanisos Seaways stižu u Fournoi iz sljedećih luka:

Fournoi
Kartica
Ostali alternativni prijelazi između Kos i Fournoi
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Ako uzmete trajekt od Kos do Fournoi, trebat će vam najmanje 3 sati 50 min da prijeđete 104 km između Kos i Fournoi.

To često ovisi o sezoni (zimi ima manje prijelaza između Kos i Fournoi) i trajektnoj tvrtki (Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways). Trenutno postoji 3 prelazaka tjedno između Kos i Fournoi.

Postoji 2 brodarskih kompanija koje povezuju Kos i Fournoi: Dodekanisos Seaways i Hellenic Seaways.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Tijekom vašeg prijelaza između Kos i Fournoi prijeći ćete 104 km.

Za vožnju brodom od Kos do Fournoi možete pronaći cijene između 31 € za najnižu i 220 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 115 €.

Prvi brod polazi u 12:50 za Fournoi iz luke Kos.

Posljednji brod za Fournoi obično isplovljava u 21:35 iz luke Kos.

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska