Kos
Izravno putovanje do Chalki trajekt
Chalki
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kos do Chalki?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kos - Chalki? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kos do Chalki zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kos do Chalki može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kos do Chalki bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su Dodekanisos Seaways. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kos Chalki prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova Dodekanisos Seaways nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kos i Chalki, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kos - Chalki

Polazna luka
Kos
Grčka
Dodekanesko otočje
Luka dolaska
Chalki
Grčka
Dodekanesko otočje
Udaljenost
80 km
Trajektne tvrtke
Dodekanisos Seaways
Učestalost križanja
2 prelazaka tjedno
Minimalno trajanje prelaska
2 sati 20 min
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kos Chalki: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kos do Chalki pronaći ćete karte između 29 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 145 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kos Chalki je 87 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kos do Chalki je 2 sati 20 min. Najsporijim trajektima trebat će 2 sati 20 min da stignu do Chalki, dok će najbrži brodovi stići u Chalki za 2 sati 20 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kos u 11:45. Posljednji brod za Chalki napušta luku Kos u 16:10.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kos Chalki
87 €
Raspon cijena trajekta Kos Chalki (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
29 € - 145 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kos Chalki
2 sati 20 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Chalki
11:45
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Chalki
16:10
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Chalki
14:05
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Chalki
18:30

Koje tvrtke pružaju usluge između Kos i Chalki?

Ako želite putovati između Kos i Chalki trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući Dodekanisos Seaways koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

Dodekanisos Seaways Kos Chalki
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways osnovan je 1991. godine sa sjedištem na Rodosu u Grčkoj. Tvrtka opslužuje otoke u Egejskom moru i luke u Jonskom moru. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kos-Chalki i rezervirati kartu za Dodekanisos Seaways između Kos i Chalki. Dodekanisos Seaways ima 2 prelazaka tjedno u Chalki iz Kos, a vrijeme putovanja je 2 sati 20 min. Više informacija o Dodekanisos Seaways
2 sati 20 min
2 prelazaka tjedno

Odakle polaze trajekti u Kos? Gdje brodovi stižu u Chalki?

Polazna luka u Kos

Trajekti Dodekanisos Seaways polaze za Chalki iz sljedećih luka Kos:

Kos
Kartica

Luka dolaska u Chalki

Brodovi Dodekanisos Seaways stižu u Chalki iz sljedećih luka:

Chalki
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska