Kissamos
Izravno putovanje do Gytheio trajekt
Gytheio
Saznajte cijene

Kako uzeti trajekt od Kissamos do Gytheio?

Tražite li idealnu kartu za trajektnu liniju Kissamos - Gytheio? Prestanite gledati okolo, na pravom ste mjestu. Vožnja trajektom od Kissamos do Gytheio zgodan je i ugodan način putovanja.

Znamo da planiranje trajektnog prijelaza od Kissamos do Gytheio može biti stresno, zbog čega činimo sve što možemo kako bi rezervacija vaše trajektne karte od Kissamos do Gytheio bila što jednostavnija i brža.

S Vivanodom, našom platformom jednostavnom za korištenje, možete usporediti cijene, rute i usluge različitih trajektnih kompanija kao što su LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Tako možete pronaći najbolju cijenu za kartu za trajekt Kissamos Gytheio prema svojim potrebama i budžetu, bilo da putujete sami, kao par ili kao obitelj.

Većina brodova LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines nudi usluge na brodu kao što su kabine, restorani, trgovine, Wi-Fi i više. Često nude i sadržaje za osobe smanjene pokretljivosti.

Da biste pronašli najbolje ponude za trajekte između Kissamos i Gytheio, jednostavno unesite datume putovanja i počnite pretraživati ​​na Vivanoda.

Informacije o trajektu Kissamos - Gytheio

Polazna luka
Kissamos
Grčka
Kreta
Luka dolaska
Gytheio
Grčka
Peloponez
Udaljenost
171 km
Trajektne tvrtke
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

Trajekt Kissamos Gytheio: Cijene, vremena i trajanje

Za putovanje brodom od Kissamos do Gytheio pronaći ćete karte između 23 € za jednu osobu ako putujete bez automobila i 149 € ako putujete svojim automobilom. Prosječna cijena koju smo primijetili na liniji Kissamos Gytheio je 86 €. Prosječno trajanje vožnje trajektom od Kissamos do Gytheio je 7 sati 10 min. Najsporijim trajektima trebat će 7 sati 10 min da stignu do Gytheio, dok će najbrži brodovi stići u Gytheio za 7 sati 10 min. Prvi trajekt polazi iz luke Kissamos u 08:15. Posljednji brod za Gytheio napušta luku Kissamos u 11:00.

Prosječna promatrana cijena prijelaza trajektom Kissamos Gytheio
86 €
Raspon cijena trajekta Kissamos Gytheio (Najniža cijena za putnika od 1 stope i najviša cijena za 1 putnika i automobil)
23 € - 149 €
Prosječno trajanje plovidbe brodom Kissamos Gytheio
7 sati 10 min
Vrijeme polaska prvog trajekta za Gytheio
08:15
Vrijeme polaska zadnjeg broda za Gytheio
11:00
Vrijeme dolaska prvog trajekta u Gytheio
15:25
Vrijeme dolaska posljednjeg broda u Gytheio
18:10

Zašto ići trajektom iz Kissamos u Gytheio?

Bilo da putujete sami, u paru ili kao obitelj, trajekt od Kissamos do Gytheio može biti zgodna i ugodna opcija za dolazak u Gytheio. Evo 3 razloga zašto mislimo da je trajekt Kissamos-Gytheio idealno prijevozno sredstvo.

Kako se ne bi umorili, za razliku od auta
Vožnja automobila kilometrima nije baš opuštajuća, pogotovo ako tome dodate rizik od prometnih gužvi i nesreća. Prijelaz brodom Kissamos Gytheio je upravo suprotno. Na brodu, ovisno o brodu LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines u službi, sve je učinjeno za vas da se odmorite u tišini salona s udobnim naslonjačima, da imate vremena za sebe, da se opustite na vanjskim palubama, da se zabavite i zabavi se. Nema sumnje da ćete u Gytheio stići potpuno opušteni.
Da više ne brinete o putovanju sa svojim biciklom
Vlakom, autobusom, avionom, često je vrlo komplicirano, a ponekad čak i nemoguće putovati s ovim glomaznim suputnikom: svojim biciklom. Na trajektu to nije slučaj. Kao i svako vozilo, i vaš će dvokotač biti parkiran u brodskoj garaži. Ostavljate ga do prijelaza Kissamos Gytheio potpuno sigurno i bez straha da će se oštetiti. Pronaći ćete ga po iskrcaju i dolasku u Gytheio.
Mnogo je manje dosadno nego u avionu.
Ako uspoređujemo brzinu, svakako je zrakoplov najbrži način prijevoza od Kissamos do Gytheio. Ali nije uvijek ugodno ostati prikovan za svoje sjedalo duge sate. S druge strane, tijekom prijelaza Kissamos Gytheio na Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line brodu, imate potpunu slobodu u svojim aktivnostima, jesti, šetati, zabaviti se ili odmoriti. Nikada nećete imati toliko slobode i ometanja tijekom leta!

Koje tvrtke pružaju usluge između Kissamos i Gytheio?

Ako želite putovati između Kissamos i Gytheio trajektom, imate izbor između nekoliko kompanija, uključujući LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines koje nude redovite linije između ta dva grada. Ovdje ćete pronaći više informacija o različitim trajektnim tvrtkama na ovoj ruti i njihovim vremenima polazaka.

LANE Sea Line Kissamos Gytheio
LANE Sea Line
LANE Sea Line osnovan je 1985. godine sa sjedištem u Bariju, Italija. Tvrtka opslužuje luke na Jadranskom moru u Italiji i Grčkoj. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Gytheio i rezervirati kartu za LANE Sea Line između Kissamos i Gytheio. Više informacija o LANE Sea Line
Sea Jets Kissamos Gytheio
Sea Jets
Sea Jets je grčka brodarska tvrtka osnovana 1989. godine. Upravlja na oko 140 linija između Pireja i Krete te arhipelaga Cyclades. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Gytheio i rezervirati kartu za Sea Jets između Kissamos i Gytheio. Više informacija o Sea Jets
Lane Sea Lines Kissamos Gytheio
Lane Sea Lines
Tvrtka Lane Sea Lines osigurava prijelaze u Grčka, a posebno pomorske veze između luka Kissamos i Gytheio. Na Vivanodi možete usporediti cijene karata Kissamos-Gytheio i rezervirati kartu za Lane Sea Lines između Kissamos i Gytheio. Više informacija o Lane Sea Lines

Odakle polaze trajekti u Kissamos? Gdje brodovi stižu u Gytheio?

Polazna luka u Kissamos

Trajekti LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines polaze za Gytheio iz sljedećih luka Kissamos:

Kissamos
Kartica

Luka dolaska u Gytheio

Brodovi Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line stižu u Gytheio iz sljedećih luka:

Gytheio
Kartica
Gythion
Kartica
Traži prijelaze
Pronađite i rezervirajte smještaj

FAQ (ČESTO POSTAVLJANA PITANJA)

Postoji 3 brodarskih kompanija koje povezuju Kissamos i Gytheio: LANE Sea Line, Sea Jets i Lane Sea Lines.

Da, apsolutno, izravne prijelaze nude LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Prije rezervacije usporedite cijene LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines na našoj Vivanoda web stranici. Zatim jednostavno i sigurno rezervirajte prijelaz po svom izboru na web stranici našeg partnera.

Ako želite promijeniti ili otkazati svoju rezervaciju trajekta Kissamos Gytheio, to možete jednostavno učiniti kontaktiranjem našeg partnera koji upravlja vašom rezervacijom. Napominjemo da se, ovisno o uvjetima cijene karte, neke karte ne mogu vratiti ili promijeniti. Važno je to uzeti u obzir prilikom rezervacije karte.

Tijekom vašeg prijelaza između Kissamos i Gytheio prijeći ćete 171 km.

Za vožnju brodom od Kissamos do Gytheio možete pronaći cijene između 23 € za najnižu i 149 € za najvišu. Prosječna cijena koju smo promatrali je 86 €.

Prvi brod polazi u 08:15 za Gytheio iz luke Kissamos.

Posljednji brod za Gytheio obično isplovljava u 11:00 iz luke Kissamos.

Doživite iskustvo prijelaza između Kissamos i Gytheio

Nije uvijek lako imati precizan pregled nad napredovanjem prijelaza između Kissamos i Gytheio, osobito ako niste upoznati s ovim načinom prijevoza. Kako biste bolje projicirali sebe u iskustvo krstarenja Kissamos Gytheio na trajektima LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines, ovdje pratimo različite faze putovanja, od ukrcaja u Kissamos do iskrcaja u Gytheio. Također možete pronaći neke turističke i praktične informacije o Kissamos i Gytheio.

Spreman za ukrcaj u Kissamos

Prije nego što započne putovanje trajektom Kissamos Gytheio, evo nekoliko koraka za ukrcaj:

  • Vrijeme dolaska u luku Kissamos / Javite se na trajektnom terminalu Kissamos u roku koji odredi tvrtka LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines. Nakon tog razdoblja, kompanija vam može odbiti ukrcaj.
  • Registracija za prijelaz Kissamos Gytheio / Na trajektnom terminalu Kissamos pronađite šaltere LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines i predočite putovnicu kao i broj rezervacije. Ukoliko imate automobil, registracija se vrši u redu čekanja vozila.
  • Ukrcaj na brod za Gytheio / Obratite pozornost na glasovne poruke na trajektnom terminalu Kissamos koje vas pozivaju na ukrcaj. Putujete li automobilom, osoblje Lane Sea Lines, Sea Jets ili LANE Sea Line dat će vam upute kako ukrcati i parkirati vozilo na brod.

Na brodu Kissamos Gytheio trajekta

Na brodu LANE Sea Line, Sea Jets ili Lane Sea Lines svatko ima svoju filozofiju putovanja. Dok će neki ljudi biti skloni opuštanju u ugodnom salonu, drugima neće nedostajati shopping u buticima ili jelo u samoposlužnom restoranu.

Gytheio je na vidiku, slijetanje je neizbježno!

Evo nekoliko informacija za iskrcaj u Gytheio:

  • Luka Gytheio je na vidiku / Posada neće odobriti pristup garaži radi pronalaska vašeg vozila prije privezivanja broda. Nema smisla žuriti. Najbolje je čekati na vanjskim palubama kako biste gledali kako trajekt ulazi u luku Gytheio.
  • Ako ste u kabini. / Ako ste putovali iz Kissamos u Gytheio u udobnosti kabine, morat ćete je napustiti otprilike pola sata prije dolaska u Gytheio.
  • Siđite s broda i istražite Gytheio / Svoj automobil iz ogromne garaže trajekta izvlačite relativno brzo, nakon što su vrata otvorena. Kao pješak, izaći ćete još brže. Carinsko osoblje u luci Gytheio može vas provesti kroz kontrolu. Konačno, vaš odmor u Gytheio počinje!

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska